Ma 2022 május 25. Orbán napja van. Holnap Fülöp, Evelin napja lesz.
Vágó magát vágta ki

Vágó magát vágta ki

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Gyurcsányista kvízmester megbukott!

Az ATV-sek minden bizonnyal félelmükben most a sarokba bújva, körmüket rágják az idegességtől, sőt már azon tanakodnak kitűzzék-e székházukra a fekete lobogót, mert az ő Vágó Istvánjuk kijelentette: „Nem kívánok szerepelni az ATV műsoraiban.” Még akkor is halálközeli állapotot okozott, ha diszkréten hozzáfűzi: „egy ideig.”

Úgy tűnik véletlenül az epéjére ment az igazság! Ettől először eltörött nála a mécses, amit végül férfiasnak tetsző dühkitörésnek álcáz. Mert micsoda dolog az már, hogy a nyíltan kormányellenes „Svábyék anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére” – kapkodta a levegőt.

Hát azért futott ki arra, mint a rajtakapott tolvaj a susnyásba, mert napnál világosabb, hogy a Gyurcsány nyakörvén csaholó ellenzék le- és megbukott. Ráadásul ezen annyira kiakadt, hogy az önletiltás bejelentésének közepette, ha megkésve, de még utasítást is adott: nem az álhírterjesztő (büntetendő) Korózzsal, a szerencsétlenkedő Demeter Mártával, meg a „besült” szakállas puska Szabó Tímeával kellene foglalkozni, hanem például a Helsinki Bizottság magyar kormányt támadó strasbourgi beadványával püfölni Orbánékat.

A régi szép időkben – amikor Vágó, Kálmán Olga, Csintalan Sándor, micsoda független trió – pallérozódott ilyesmi nem fordulhatott volna elő. Leleplezni saját magukat? Hát hol késlekedik most a cenzúra: Aczél, Bajnok, Lakatos elvtársak, később Horn, Apró Piroska, Göncz, Kuncze, Lendvai, fenyítő nádpálcája. Bezzeg jól megnézhették volna magukat.

Az egykori kommunista, mostanra balliberális cenzúragépezet ma már nem működik annyira félelmetesen és olajozottan, annak dacára sem, hogy a régi vágású Bolgár, Németh, Fiala, Juszt, Mester és s a többi kiszolgáló sajtómunkások, újabban demokraták (?) szerény, de lelkes irományaikkal állandóan a független magyar sajtó után siránkoznak és püfölik érte a klaviatúrát.

Vágó most az ellenzéket szolgáló teljes médiaszemélyzet alá vágott azzal, hogy DK-s politikusként és a villamossínek között csatangoló bizottsági tagként írná elő, hogy mit szabad és mit nem szabad közölni, illetve adásba engedni. Ez tehát a független magyar sajtó – liberális módra.

Még az is meglehet, raportra rendelik a DK pártközpontba Svábyékat, ahol a szőnyeg szélére állítva arról kérdezgetik majd őket, a szintén független Kálmán Olgával, mégis mit képzelnek a párthűségről. Nahát.

Vágó nyilvánosan vágta ki magát az ATV-ből. Szimpla önfényezés. Ettől persze nem lesz sötétebb az ATV stúdiójában, mint eddig is volt. Nem oszt, nem szoroz! Ezért, ha szabad, szakmai bátorítással azt tanácsolom az „alkotóknak”, ne rágják tövig a körmüket félelmükben, és ne tűzzék ki a fekete lobogót sem.

Merjék átérezni: „Az igazság szabaddá tesz!”

Franka Tibor - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tereb (141) Heti lámpás (259) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Politika (1581) Jobbegyenes (2311) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Mondom a magamét (6072) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1465) Sport (729) Mozaik (83) Autómánia (61) Kultúra (6) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Egészség (50) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gazdaság (664)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>