Ma 2021 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Vadai: „berúgták a magyarokat az út széléről az árokba”

Vadai: „berúgták a magyarokat az út széléről az árokba”

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Ágikának elment a maradék józan esze is!

Vadai Ágnes (DK) napirend előtti felszólalásában úgy értékelt, a kormány „az út széléről az árokba rúgta” a magyarokat.

Hozzátette: a kormány az elmúlt hetekben semmit nem tett az elbocsátások ellen, semmilyen segítséget nem nyújtott a cégeknek ahhoz, hogy ki tudják fizetni a béreket, semmilyen segítséget nem adtak a munkájukat elveszítő embereknek és az időseknek. A hétfőn bejelentett intézkedések nulla forintot érnek, a csomag egyetlenegy munkahelyet sem ment meg és egyetlenegy munkáját elveszítő magyar polgárnak nem fog segíteni – hangoztatta.

Jelenleg a becstelenek, akik munka nélkül a magyar adófizetők befizetésein és az európai forrásokon élősködve váltak Magyarország gazdag embereivé, nem igazán értik meg, miért kellene segíteni a becsületes embereknek – mondta, megjegyezve: a kormány sem méri fel, mekkora bajban van az ország. Javasolta, hogy adjanak azonnali juttatást az időseknek, duplázzák meg a családi pótlékot, a fizetések 80 százalékát biztosítsák azoknak, akik elveszítették állásukat, sürgette a rezsimoratóriumot is.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte, a DK elnöke volt az, aki több százmilliós osztalékot vett fel a cégéből, ő érkezik elkobzott villából és ő intézett a saját cégének kedvezményes áramot miniszterelnökként. Ennyit a becstelenségről – fogalmazott.

Felsorolta a már korábban bevezetett intézkedéseket, a hiteltörlesztési, a kilakoltatási moratóriumot, a járulékok elengedését. Szólt arról, hogy a hétfőn bejelentett intézkedések – a többi között a 13. havi nyugdíj bevezetésének – részleteit a napokban nyilvánosságra hozzák. Szóvá tette, hogy azok javasolnak nyugdíjkiegészítést, akik korábban elvettek 2,4 millió nyugdíjastól egyhavi juttatást.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Gazdaság (662) Nagyvilág (1463) Tv fotel (65) Politika (1578) Irodalmi kávéház (507) Jobbegyenes (2159) Tereb (138) Autómánia (61) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mondom a magamét (5721) Heti lámpás (255) Életmód (1) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>