Ma 2020 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Ujhelyi morbid szilveszteri tréfája

Ujhelyi morbid szilveszteri tréfája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

„pofán vágható a narancsos rezsim”

2019 jelszava: Stop Orbán! címmel adta ki vasárnapi fröcsögéssorozatának legújabb darabját Ujhelyi István, aki arról ábrándozik, hogyan lehetne „pofán vágni a narancsos rezsimet”.

A szoci EP-képviselő képelemzéssel kezdi dühödt firkálmányát, amelyben a magyar miniszterelnököt Döbrögivel azonosítja:

Volt abban az állami propaganda által kiadott hivatalos fotóban valami hátborzongató, amelyen Orbán Viktor letekint az újdonsült várbéli irodájának erkélyéről a pesti városképre. Zsebre dugott kéz szokás szerint, pökhendi lenézés, mögötte sutyorgó nyaloncok. Döbrögi kormányzó végigtekint uradalmán. Tökéletes kordokumentuma lesz majd a letűnt fideszes rezsimnek, szavak nélkül visszatükrözi mindazt, amiről ezek az évek szóltak

Így indul az Ujhelyi-féle műelemzés, ami aztán a tőle megszokott komcsi ízzel egészül ki, amikor is a szoci képviselő az ételosztások éhezőivel állítja párhuzamba az Orbán Viktort ábrázoló fotót. Facebook-bejegyzésében meg is alkotta a montázst az EP-képviselő):

]]>Stop Orbán]]>

Ez a Fidesz Magyarországa: az urizáló felső tízezer és a meglopott alsó tízmillió.

Szép teljesítmény ez egy 9,8 millió lakosú országtól. De ne akadjunk fent ezen, elvégre a szoci politikus magabiztosan kijelenti, ez a meglopott tízmillió ember nem tűr tovább: a decemberi gigatüntik folytatódni fognak, létrejött a közös front, és megvan már az új jelszó is: Stop Orbán.

A jövő évi választásokon Ujhelyi a „továbbtokosodás” ellen szállna harcba:

Két választás is lesz, ahol felmutathatjuk Orbánnak a piros lapot. A fociból vett hasonlatot talán még ő is megérti: aki nem tartja be a szabályokat, aki páros lábbal csúszik be és kézzel veszi le a labdát, azt előbb-utóbb kiállítják. A sárgalapok után ideje a pirosnak: Stop Orbán!

– lelkendezik a szoci EP-képviselő, aki már nagyon „pofán vágná a narancsos rezsimet”.

Ha az EP-választáson minden elégedetlen elmegy voksolni és a mandátumszerzésre érdemben esélyes pártok valamelyikére adja a szavazatát: azzal pofán vágható a narancsos rezsim. Ezért hívtam egyeztetésre az Európa-párti politikai erők képviselőit, hogy közös mozgósító kampányt, közös stratégiát dolgozzunk ki az EP-kampányra. Mert bár versengünk majd májusban, a célunk közös. Több a zászló, egy a tábor.

EN

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (652) Belföld (5) Heti lámpás (241) Szépségápolás (15) Egészség (50) Kultúra (6) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (4650) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Nagyvilág (1450) Mozi világ (440) Mozaik (83) Történelem (14) Autómánia (61) Jobbegyenes (1798) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (489) Politika (1571) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>