Ma 2020 július 12. Izabella, Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.
Történelmi vereséget fog szenvedni a jobboldal

Történelmi vereséget fog szenvedni a jobboldal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A nagyképű Gyurcsány nem aprózza el!

Primitíven becsteleníteni azokat, akik tisztább, egészségesebb Földet szeretnének, morálisan és politikailag is öngyilkos hozzáállás.

„Történelmi vereséget fog szenvedni a jobboldal, ha nem érti meg, hogy a Föld nem politikai játékszer. 
Hogy milliók aggodalma a a klímaváltozás miatt mennyire megalapozott, az részint tudományos kérdés, másrészt politikai.

A tudományos vita nagyon fontos, de egyértelműen nehéz állást foglalni. Én azoknak hiszek, akik szerint nekünk, embereknek tennünk kell azért, hogy bolygónk élhető maradjon a következő nemzedékeknek. Mások vitatják, hogy mi, emberek is okai vagyunk a klímaváltozásnak. 
Politikailag egyszerűbb a helyzet. Végül is bajt nem csinálunk azzal, ha tisztább lesz a levegő, ha élhetőbbek lesznek településeink.

Ráadásul ott vannak milliók, köztük mi is, akik szerint nem lehet szenvtelenül nézni az amazonasi esőerdők pusztulását, a grönlandi gleccserek olvadását, a városokat elöntő szmog mérgező hatását.

A jobboldal valami baloldali-marxista ármánykodást sejt az aggodalmak mögött. Vakok, süketek, ostobák. 
Egyszerűen emberek vagyunk, akiket érdekel, hogy mit hagyunk unokáinkra. Túlságosan aggódunk? Még az is lehet.

De primitíven becsteleniteni azokat, akik tisztább, egészségesebb Földet szeretnének, morálisan és politikailag is öngyilkos hozzáállás.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1450) Vetítő (37) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Történelem (14) Gasztronómia (539) Tereb (140) Autómánia (61) Gazdaság (652) Heti lámpás (241) Belföld (5) Mozaik (83) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (489) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Egészség (50) Életmód (1) Tv fotel (65) Jobbegyenes (1797) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4648)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>