Ma 2021 szeptember 19. Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
Terminátor Olga meg a csicskasajtó

Terminátor Olga meg a csicskasajtó

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vitriolos menyecskéből dührohamos fúria.

A valamiért tehetetlenségtől toporzékoló, közben össze-vissza csapkodó nő mindig esendő látvány. Lerí róla a kihívás hiánya, az irígység, a sértődöttség, a megfakult púder csakúgy, mint a siker hűtlensége. Kálmán Olga, a képernyőről le- és kikopott, hajdanán látszólag vitriolos menyecske, akár Vadai Ágnes vagy Dobrev Klára, az idő múlásával és a példaképek cseréjével mostanság dührohamos fúriává változott.

Sebzett és kicsinyes lelkületéből a veszekedés, a bosszú, a rombolás fertőző szövődményeit terjeszti maszk nélkül bele a közéletbe. Ráadásul, hölgy létére, mindezt meglehetősen alpárian teszi, s ezzel úgy fest, mint tehénen a bikini.

Legutóbb Gulyás Gergely tárcavezető miniszternek szólt be, aki az Index nevű hírportál – tudják, amelyikből lóderék vastagságban dől a liberális szenny – nyavalygásáról annyit mondott, hogy „itthon a sajtó sokszínűbb, mint Nyugat-Európában”.

Kálmán az egri nők bátorságával, de már a DK elnökségi tagjaként azonnal forró szurokért kiáltott: „a Demokratikus Koalíciónak más a felfogása a sokszínűségről, sajtószabadságról”. Szerinte a magyar sajtó leginkább a narancs összes árnyalatát jelenti, és vezetői „lopott pénzből, haveroknak juttatott közpénzből propagandabirodalmat üzemeltetnek”. Ezzel már kapta is föl a teli szurkosüstöt, de mint máskor, a derekáig sem bírta megemelni, maradt hát a becsmérlés méregkelyhe: „ha Orbánék csak csicskasajtót olvasnak, nem érthetik, mi az a sokszínű tájékoztatás”.

Kétségtelen, hogy mi, nemzeti, keresztény újságírók (tudniillik a csicskák) a nyomába sem léphetünk Kálmán Olgának a függetlenség és a sokszínűség szivárványútján. Kezdetben, a zsigeri SZDSZ-es ATV-ben mint totálisan független kendermagos be tudott mutatni – persze szigorú liberális szabályok mellett, és csakis a stúdiófalak között – szabadrepülést, aztán – van az a pénz, amiért – átrepült a csirkehálón Simicska gazda Jobbik nevezetű baromfiudvarába, ahol az egyik komcsi kakassal, a Sándorral csintalankodtak.

A jól megfizetett függetlenségbe, sokszínűségbe Olgánál ez is belefért. Bal vagy jobb? Mindegy. Azaz mégsem, hiszen úgy ejtették onnan, mint az egyszer használatos törlőkendőt. Tisztelt asszonyom, akkor tessék mondani, ki itten a csicska?! Mikor a sajtóban kitelt a jó sora, akkor némi kéretés után gyorsan Gyurcsányék, pontosabban Dobrev Klára hóna alá futott, oda éppen befért. Most Vágó Istvánnal a DK utánpótlás-nevelő szociális otthonában lábadoznak, de az ellátását Gy. Németh Erzsébeten keresztül a párbeszédes Karácsony Gergely fizeti. Havi egymilliót.

Ez már nem is DK-s, ez már több, pride-os sokszínűség. Őszintén sajnálom, ha egy nő hisztérikusan toporzékol, csapkod jobbra-balra, hiszen emiatt lehetetlen tisztelni, pedig a férfi illem folyvást erre ösztökél. Különösen, mióta tudom, hogy művészneve is van: Terminátorasszony. Bár ránézésre inkább gúnynévnek gondolnám, önbecsülését mégis értékelem.

Ezek után viszont fel nem foghatom, Orbánék miért nem értik meg, milyen is az igazi és sokszínű tájékoztatás Kálmán-, illetve DK-módra. Talán azért sem értik meg, mert a narancs összes árnyalata köti le őket, és mert nagyon is tisztában vannak azzal, ki lopta itt a pénzt, a közpénzt, és ki osztogatta saját magán kívül Juhásznak, Tollernak, Kellernek, Szilvásynak, Kókának, Boldvainak és a többi „satöbbi” elvtársaknak – szépen, sorban.

De ez már egy másik, az Apró-Dobrev-Gyurcsány-féle, ugyancsak sokszínű történet. Kezitcsókolom.

Franka Tibor - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Politika (1578) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (662) Sport (729) Történelem (14) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Kultúra (6) Jobbegyenes (2114) Heti lámpás (255) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1458) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5579) Szépségápolás (15) Tereb (138) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>