Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Térdre kényszerítené Magyarországot a holland miniszterelnök

Térdre kényszerítené Magyarországot a holland miniszterelnök

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Undorító!

A balos holland Mark Rutte szerint Magyarországnak nincs helye az EU-ban azért, mert nem lehet az LMBTQ propagandát bevinni az iskolákba.

Mark Rutte a minap tartott EU-s csúcsra érkezve hevesen támadta a magyarországi gyermekvédelmi törvényt. Szerinte a múlthéten elfogadott ez a törvény ellentétes minden értékünkkel.

(Mondjuk azt már nem mondta el , hogy egész pontosan milyen értékekben is hisz. Valószínűleg a mások belügyeinek tiszteletben tartását nem tartja értéknek, legalábbis megnyilvánulásaival folyamatosan erre enged következtetni.)

Arra is választ adott a Holland RTL-nek adott néhány mondatos nyilatkozatában, hogy hogyan képzeli Magyarország eltávolítását. Eszerint Magyarországot nem lehet csak úgy kirúgni az EU-ból, inkább lépéről lépésre haladva kell kiszorítani.

Rutte ezúttal egészen messzire ment kijelentéseivel.

Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie

– mondta.

A térdelésről, azonban a Magyarok már többször kinyilvánították a véleményüket.

Továbbra is három esetben térdel le a magyar ember. Mark Rutte és az EU liberális pondrói nincsenek azok között, akik előtt térdet hajtanánk.

Érdekességként megjegyzendő, hogy a Momentum EP-képviselői egy olyan emberrel szövetkeznek, aki nyíltan kijelenti, hogy Magyarországot térdre kell kényszeríteni.

(Jobbról balra: Mark Rutte holland miniszerelnök, Cseh Katalin momentumos képviselő, Berg Dániel momentumos alpolgármester)

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Egészség (50) Heti lámpás (319) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2816) Belföld (11) Történelem (18) Gazdaság (711) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Vetítő (30) Kultúra (9) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7660) Mozi világ (440) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>