Ma 2022 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
Te fizettél már nekem mikroadományt?

Te fizettél már nekem mikroadományt?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Magyarországon igazán jól mennek a dolgok. Mert ha ennyi fölösleges pénz van…

Meghaladta a 70 millió forintot a Jobbikhoz, a számvevőszéki bírság miatt érkezett mikroadományok összege. Ez igazán nagyszerű hír! Mivel Gulyás Márton és a Momentum is hasonlókból tartja fenn magát, ez csak azt jelentheti, hogy Magyarországon igazán jól mennek a dolgok. Mert ha ennyi fölösleges pénz van…

Három hét alatt 5305 néppártosodott magyar radikális akadt, aki összedobott 70,76 millió forintot a Jobbiknak – derül ki a párt közleményéből. Azt nem tudni, hogy ezek közül a derék emberek közül ki áll alkalmazotti, avagy egyéb hódoltsági kapcsolatban egy Veszprém környéki graffiti művésszel.

Én ezt nem is firtatnám, mert ebben az örömteli pillanatban ez alaptalan személyeskedésnek tűnhetne. Inkább örüljünk annak, hogy hazánkban ennyien és ennyi pénzt tudnak nélkülözni valami értelmetlenségre, ami nem szerencsejáték vagy egyéb szenvedélybetegség.

Mert hát nem járhat rossz úton az az ország, ahol ezen kívül van havi több mint másfélmillió forint mikroadomány Gulyás Márton Slejm nevű internetes projektjére. Ráadásul még Mártonunk személyes megélhetését is bőségesen finanszírozzák. Jó, ő dollárban gyűjt pénzt, de csak nem gondoljuk, hogy nem magyar polgárok utalnák át neki deviza-megtakarításaikat?

Vagy ott a Momentum Mozgalom! Azt mondják, nekik is a nemzet dobja össze a tucatnyi pártfunkcionáriusra valót. De a Kétfarkúak hülyeségkampányainál is mindig jut bőséggel óriásplakátra elegendő mikroadomány.

Aztán ott vannak a „civilek” is. No, nem azok, akik kutyát, macskát védelmeznének, elesetteket gondoznának. Övéké minden tiszteletem. Ha megtehetem, segítek. De nekik így sem jut elegendő.

Azonban azoknak igazán sok adomány érkezik, akik a „demokráciát, valamint a fékek és ellensúlyok rendszerét” védelmezik. Esetleg a Magyarországon őshonos zöld ameiva, azaz a Közép-Amerika és Dél-Mexikó őserdeiben megtalálható futógyík érdekeiben gyűjtenek, majd mennek a Parlament elé „jogállamot” követelni.

Szóval, Kedves Olvasók! Ha ennyi pénz van az országban, akkor igazán nem állunk rosszul! És tulajdonképp nem is értem, az említett szervezeteknek mi a bajuk Orbán Viktorral.

Vagy itt esetleg valami egészen másról van szó?

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Nagyvilág (1304) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (516) Heti lámpás (260) Tereb (142) Történelem (15) Vetítő (30) Jobbegyenes (2483) Sport (729) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gazdaság (669) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Életmód (1) Belföld (8) Politika (1581) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6463) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>