Ma 2019 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Szrtájk!

Szrtájk!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A birkózósz@rt fogyasztó ellenzékiek felszívták magukat.

Először azt hittem, hogy az ellenzék a decemberi kudarcba fulladt mutatvány után új módszerrel próbálkozik: azaz ahelyett, hogy halálra röhögtetnék, inkább halálra untatnák az Orbánt. Aztán önkéntelenül visszatértek az első változathoz.

A birkózószart fogyasztó ellenzékiek felszívták magukat. Olyannyira, hogy a maguk mögé tömeget rajzoló gyakorlaton felbuzdulva FeGyőr Andris ]]>vállakat képzelt magára]]>. (Sajnos a saját világmegváltó öt pontjukat nem tudta felsorolni, mert agyat nehezebb rajzolni. Illetve lehet, hogy politikai öt pont helyett máshol kéne kezdeni a foglalkozást, mondjuk az ábécénél vagy a szorzótáblánál.) Ha igaza lenne FeGyőr Bandinak, akkor rengeteg dühös embert kellene látnunk, nem pedig a szelfibotját szorongató Tordai Bencét és a CEU-s nemzetközi rent-a-mob „Sámi Rólu Nemkülö“-csapat arra irányuló erőfeszítéseit, hogy legalább egy szót leírjanak magyarul.

Így született meg a Szrtájk kifejezés, az ezidáig Magyarországon nem honos, kissé csehszlovák csengésű lázadási forma. A CEU-n bizonyára van genderszak, magyar szak viszont – láthatóan – nincs. De az is lehet, hogy olyan gyakran emlegették Popovicot, hogy hozzászoktak a csehszlovák, pardon, szerb csengésű szavakhoz.

Apropó, gender. Egyre biztosabb, hogy az egyre több identitást vizsgáló tanulmányokat honunkban a Jobbik fogja ]]>megalapítani]]>. Gyöngyösi „zsidólistázó“ Márton eljutott Gyurcsány Ferenc ölelő karjaiig pártjával együtt. Ezt a hosszú utat viszonylag rövid idő alatt tették meg, úgyhogy nem csodálkoznánk rajta, ha azt sem tudnák, fiúk-e vagy lányok, esetleg ezen túlmutató identitással rendelkeznek. (Zsidólistás Márton egyébként a Békemenetet „Magyarország szégyenének“ nevezte, így a szadeszos identitást már mindenképpen magáénak tudhatja a csicskapárt.)

Végre összeállt a tehát teljes ellenzéki miskulancia, ami színesebb, mint a genderszivárvány, a Szrtájk!, a Szabad sajtot! (hiszen nem csak a különféle identitások sínylődésére, hanem a tejtermékek rabságára is illik gondolni!) és a Jelnetkezz! (sic!) jelszavak égisze alatt. Hamarosan mind összegyűlnek a Kossuth téren egy gigantikus menstruációs kanapén, és együtt fognak vérezni ott, ahol vérezni szoktak (copyright Donald Trump).

A szrtájkkal sok probléma nem lesz: január 19-ére, szombatra szervezik, amikor mindenki ráér. Mármint szrtájkolni. Vannak, akik nem, de ők nyitják ki nekik a wellnesst a Szrtájk! végeztével.

A sztrájkkal viszont van némi probléma. Kigyulladt a fény a szakszerves fejekben, hogy egy országos, általános sztrájkot megszervezni nem annyira egyszerű, ]]>pillanatnyilag pláne nem]]>.

A probléma az, hogy tömegeket és vállakat még utólag lehetséges rajzolni magunk mögé, elégedetlenséget kicsit nehezebb.

Megadja Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Mondom a magamét (3708) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Sport (727) Tereb (125) Autómánia (61) Jobbegyenes (1544) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (464) Heti lámpás (207) Életmód (1) Gasztronómia (539) Belföld (5) Politika (1571) Kultúra (4) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1385) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (6) Történelem (4) Gazdaság (612) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (32)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>