Ma 2022 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
szijjarto-6-somfai-kicsi.jpg

Szijjártó nem kímélte Magyarország ellenségeit

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csak keményen miniszter úr!

A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik, mindig, minden uniós dokumentumban hivatkozni akarnak az ENSZ globális migrációs csomagjára, annak ellenére, hogy kilenc uniós tagállam nem szavazta meg azt - válaszolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI érdeklődésére.

Több magyar honlap német hírügynökségre hivatkozva korábban azt írta, hogy egy uniós diplomata szerint a magyar kormány ideológiai okokból a legmesszebbmenő kompromisszumos ajánlatokat is elutasította, és ellenállásával elszigetelte magát az EU-n belül.

Szijjártó Péter az MTI-nek hangsúlyozta, a magyar kormány soha nem fogja elfogadni az ENSZ migrációs csomagját, amely meg akarja szervezni a bevándorlást.

Mi azonban zéró toleranciát hirdetünk a migrációval szemben. A migrációs csomagot nem szavaztuk meg, és semmilyen olyan dokumentumot nem támogatunk sem az Európai Unióban, sem az ENSZ-ben, amelyben hivatkoznak rá. Nem lehet hivatkozási alap egy olyan dokumentum, amellyel nem minden tagállam ért egyet"

– jegyezte meg.

Hozzátette:

a magyar diplomácia elszigetelődése a bevándorláspártiak régi vágyálma.

Továbbra is mindenki szövetségesünk, aki nemet mond a bevándorlásra. A májusi európai parlamenti választás tétje, hogy mi legyünk többségben" – mondta.  

Pörge Béla - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (259) Flag gondolja (33) Történelem (15) Mondom a magamét (6149) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Jobbegyenes (2342) Tereb (141) Belföld (7) Sport (729) Egészség (50) Autómánia (61) Gazdaság (665) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>