Ma 2021 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Szavazz az MSZP-re sörért!

Szavazz az MSZP-re sörért!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Íme az MSZP megújulása.

Vannak olyan esetek, amikor az újságírónak félre kell tennie mindennemű világnézeti fenntartását, egyéni meggyőződését, és kénytelen elismerően méltatni az önmagában megálló, kimagasló politikai teljesítményt. Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselőjelöltje megmutatja, miért tartja őt a közvélemény a szocialisták talán legtehetségesebb politikusának: ingyen sört fog osztogatni az elsőválasztóknak a szavazatukért cserébe.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket a meghirdetett ]]>eseményre]]>, amelyen a leírás szerint az Európai Unió jövőjéről kérdezhetnek és beszélgethetnek a zuglói fiatalok, illetve bárki, aki MSZP-s kampányrendezvények iránt érdeklődik. Akiktől bármit meg lehet kérdezni: Ujhelyi István EP-képviselő és Tóth Csaba országgyűlési képviselő. Szervezőként a ]]>Zuglói Első Választók]]> nevű, bő egy hete létrehozott Facebook-oldal jelenik meg, vagyis bizonyára ismét egy felségjelzés nélküli szocialista kampánnyal van dolgunk. Ezúttal kimondottan azokat célozták meg, akik májusban első alkalommal vesznek részt EP-választáson. Az eseményre Kálló Dániel, a függetlenség mítoszába ]]>foggal-körömmel kapaszkodó]]> Soros-NGO, azaz a Független Diákparlament soraiból toborzott MSZP-s jelölt hívja a fiatalokat a Facebook-esemény oldalán közzétett videóban. Kedves kis mellékág az MSZP-vel kapcsolatban, hogy a Szanyi Tibor szerint is ]]>véges időn belül kimúló]]> párt egy olyan jelölttel igyekszik mozgósítani az ifjúságot, aki alig húszévesen hozza egy negyvenes önkormányzati osztályvezető karakterét.

A történetnek azonban van egy ennél sokkal érdekesebb része is.
Az esemény rendhagyó, itt bármikor és bármit lehet kérdezni a képviselőktől, a sörről pedig mi gondoskodunk.

– biztatnak a szervezők, akik mindössze egy regisztrációt kérnek cserébe. Ehhez csupán nevet, születési időt, emailcímet és lakcímet kell megadni, az adatokat pedig az MSZP, a DK és a Párbeszéd bevált szövetségesének számító Összefogás Zuglóért Egyesület kezeli. Becsszó, nem kampánycélú adatgyűjtés ez, és nem fognak május 25-én meg 26-án emailt küldözgetni, hogy „menj el szavazni!”, illetve „ugye, voltál már szavazni?”.

És hát hol van már a 2000-es évekbeli száraztészta-osztogatás pitiánersége?! Sőt, Ujhelyi akkora spíler, hogy bátran kihagyja a kádári prolihülyítő minta egyik felét is, nem vacakol holmi ingyenvirslivel, folyjon egyből a sör! Reméljük, a rendezők nem lesznek szűkkeblűek, és azért egy-két tüske is befigyelhet ingyen a minőségi söröcskék mellé, elvégre aki már szavazhat, az igazán megérdemel egy kiadós szeszelést, ha hajlandó Horn Gyula, Szekeres Imre és Szanyi Tibor pártjára voksolni. Ujhelyi partnere pedig ebben az ]]>alternatív szavazatgyűjtésben]]> egyébként is igencsak járatos zuglói nehézfiú, Tóth Csaba.

Íme az MSZP megújulása. Nem tehetünk mást, csak kalapot emelhetünk az ilyen lenyűgöző politikusi teljesítmény előtt, mint az ingyensör.

Vezető kép: Ujhelyi és Tóth Csaba akciójának reklámplakátja.

Vésey Kovács László - ]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2168) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255) Tv fotel (65) Nagyvilág (1463) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Mondom a magamét (5743) Sport (729) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (509) Történelem (14) Gazdaság (663) Belföld (6) Mozi világ (440) Politika (1578) Kultúra (6) Egészség (50) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>