Ma 2022 július 05. Emese, Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.
Szabó Tímea lincshangulatot szít

Szabó Tímea lincshangulatot szít

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nyugodjunk meg és emlékezzünk. 2022-ben, az urnák előtt se felejtsük el, hogy valójában kik ezek!

– Nem tudjuk, hova mennek ezek a maszkok, viszont azt halljuk, hogy Kolozs megyében kaptak 21 ezer maszkot, Maros megyében kaptak hatvanezer maszkot, Beregszászban, Csíkszeredában, Kovászna megyében Zilahon, Horvátországban… – ám ezek után már nem derülhetett ki, hogyan is akarta folytatni mondandóját Szabó Tímea, mert a Fidesz-frakció gúnyos tapsban tört ki, így a Párbeszéd társelnöke nem tudta tovább támadni a határon túli magyarokat.

Akkoriban tombolt a járvány első hulláma, és a kormány nagyon helyesen azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megpróbál minden magyaron segíteni. Ez háborította fel ilyen rettenetesen Szabót. Ezért üvöltötte ki magából a fenti gyalázatos, és egészen elképesztő mondatokat.

Ezt most csak azért idéztem fel – amúgy igyekszem kitörölni a felszólalásnak még az emlékét is –, mert Szabó Tímea a héten a bíróságon járt, hüppögött is egy sort abból az apropóból, hogy lapunk főszerkesztőjét és Szikszai Pétert, a cikk szerzőjét – a Mediaworks Hírcentrumának igazgatóját – perelje.

Ja igen, még neki áll feljebb, ugyanis Szikszai Péter a képviselő asszony felszólalása után először elszámolt tízig, majd húszig – valószínűleg százharmincig is –, megvárta, amíg a düh elszáll belőle, meg azt, hogy amennyire lehetséges, lenyugodjon, majd maró gúnnyal, elvi éllel megfogalmazott tárcájában Isten állatkertjének az egyik kisebb példányához hasonlította a határon túli magyarokra támadó Szabót.

Amúgy kiváló írás volt, ráadásul kimondottan visszafogott is, én például erdélyi magyarként ezerszer rosszabbakat gondolok a magyargyűlölő képviselőnőről. Szabó azóta tombol, fenyegetőzik, sajnáltatja magát, picsog és perel. Az O1G-koalíció jeles tagjaként. Egészen abszurd.

Meg posztol. A minap például Toót-Holló Tamás és Szikszai Péter fényképét tette ki a közösségi oldalára és arra kérte 133 ezer követőjét, hogy mondják meg, mit érdemel a két úr.

Mondanom sem kell, a poszt alatt valósággal elszabadult a pokol, a Karácsony Gergely párttársa által felhergelt kommentelők a legválogatottabb módon szidalmazzák azóta is kollégáinkat, a visszafogottabbak verést, foglalkozásuktól való eltiltást javasolnak, de a többség ezzel sem lenne elégedett: életfogytig tartó börtönt és olyan dolgokat követelnek, amiket csak azért nem idéznék, mert még a sokat látott nyomdafestékünk sem lenne képes elbírni azokat.

Ja! Szabó azért akar elégtételt venni lapunk főszerkesztőjén és Szikszai Péteren, mert mint állítja, Szikszai Péter poszt-traumájának megjelenése után valóságos gyűlöletcunamit kapott a nyakába.

Értik, ugye? Tehát a most a legdurvább internetes zaklatásra felszólító, és a válogatott gyalázkodáscunamit szabadon engedő, a fenyegetéseket nem moderáló Szabó picsogott a bíróságon, és volt pofája azt mondani, hogy annak idején gyűlöletcunami szakadt rá. Mondanám, hogy mondják meg önök is, hogy a posztjával lincshangulatot szító Szabó mit érdemel, de félek, a határon túli magyarokra támadó párbeszédes politikus most olyat kapna a virtuális térben, amit egy életre megemlegetne.

Inkább nyugodjunk meg és emlékezzünk. 2022-ben, az urnák előtt se felejtsük el, hogy valójában kik ezek!

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Kultúra (6) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Mondom a magamét (6159) Belföld (8) Irodalmi kávéház (513) Életmód (1) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Gazdaság (665) Flag gondolja (33) Sport (729) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Egészség (50) Jobbegyenes (2347) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Nagyvilág (1465)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>