Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Szabó Tímea a kormányt akarta kínos helyzetbe hozni, de magát sikerült

Szabó Tímea a kormányt akarta kínos helyzetbe hozni, de magát sikerült

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Ezt hívják K.O-nak!

„A Fidesz ezzel a rózsaszín papagájjal készül az augusztus 20-ai ünnepre. Lehet, hogy sokat nézték a saját melegellenes propagandahirdetéseiket, és visszafelé is működött a »megfertőzés«. De tényleg, mi ez????” – írta ki csütörtökön a Facebookra Szabó Tímea. A Párbeszéd elnevezésű, mérhető támogatottsággal nem rendelkező mikropárt társelnöke a bejegyzéshez egy fotót is betett egy rózsaszín turulról.

Csakhogy a posztnak éppen annyi igazságtartalma volt, mint általában Szabó Tímea megszólalásainak: nulla. A gúnyosan papagájnak nevezett turul az Andrássy út és az Oktogon között sorra kerülő látványos augusztus huszadikai felvonuláson kap szerepet és természetesen nem rózsaszín, hanem ezüst – csak most még védőfólia borítja. Bár mindezt a Blikk csak ma írta meg, a műsor egyik fellépője, ]]>Péter Szabó Szilvia énekesnő már négy nappal ezelőtt beszélt erről a videójában]]>.

Szabó egyébként, miután kiderült, hogy ismét fake newst terjesztett, úgy igyekezett menteni a helyzetet, hogy egy újabb, viccesnek szánt mondattal frissítette a bejegyzést, de csak saját magát nevettette ki. És bocsánatot persze nem kért.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Tereb (141) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2381) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Belföld (8) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6238) Gazdaság (667) Politika (1581) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>