Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Szabad-e a Momentumnak, ami tilos az MSZP-nek?

Szabad-e a Momentumnak, ami tilos az MSZP-nek?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?

A Budapest 3-as számú egyéni választókerület, Hegyvidék és a II. kerület egy részének országgyűlési képviselőjeként érdeklődve olvastam, hogy a Magyar Szocialista Párt kizárta, képviselőjelölti megbízatását visszavonta és a képviselőségről való azonnali lemondásra szólította fel egy politikusát, Bangóné Borbély Ildikót – írja Facebook-oldalán Gulyás Gergely.

A baloldal aligha tehetett mást.

– Mert mi is történt? Bangóné Borbély Ildikó azt állította magáról, hogy diplomás, hogy van felsőfokú végzettsége, noha a valóságban nincsen. Az ellenzék Hajnal Miklós (Momentum) személyében egy olyan baloldali politikust indít eddigi választókerületemben, aki korábban több alkalommal is azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, noha nincs felsőfokú végzettsége. A momentumos politikus be is ismerte, hogy nem végzett semmilyen egyetemet – emlékeztet a miniszterelnökséget vezető miniszter.

A nap kérdései: következetes-e a baloldal? Követi-e a Momentum az MSZP magatartását? Mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek-e a baloldalon? Van-e kettős mérce az ellenzékben? Ha egy baloldali politikust leléptetnek, mert alaptalanul közgazdásznak mondta magát, maradhat-e képviselőjelölt egy másik baloldali politikus, a momentumos Hajnal Miklós?

És vajon foglalkozik-e a kérdéssel a magát annyira objektívnek és professzionálisnak feltüntető RTL, ATV, 24.hu, Index, HVG, Telex, 444 és a többi kritikus szerkesztőség? Vajon leadják-e a Hajnal-ügyet összefoglaló videót? – teszi fel a költői kérdéseket Gulyás Gergely.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Sport (729) Egészség (50) Politika (1582) Mondom a magamét (7719) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Belföld (11) Történelem (18) Nézőpont (1) Kultúra (9) Jobbegyenes (2825) Gazdaság (713) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Mozi világ (440) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (322) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>