Ma 2021 május 13. Szervác, Imola napja van. Holnap Bonifác napja lesz.
Stumpf András igaz balliberális lett

Stumpf András igaz balliberális lett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Egy kis baráti hátbaveregetés kormánykritikuséknál.
Létezik a magyar újságíró-társadalomnak egy sajátos része, amely egyre inkább eltűnőben van.
 
Az úgynevezett G-nap utáni Simicska média egykori munkatársai annak idején szinte vezényszóra lettek Orbán-ellenesek, s mindez többségüknél a mai napig kitart. Eltűnőben pedig azért vannak, mert gyakorlatilag teljes mértékben beszippantotta őket a balliberális médiavilág. Ahol csak tudják, propagálják kormányellenes nézeteiket, nem kivétel ez alól a közösségi média sem, sőt. Ott már teljesen egymásra találtak, együtt szidják a kormányt, együtt járnak tüntetni, s együtt hirdetik, hogy csak ők lehetnek az igazi újságírók. (És persze csak a volt simicskások az igaz polgáriak, keresztények, konzervatívok stb.)
 
Az egykori Simicska-médiabirodalom szerénységéről messze földön híres frontembere, Stumpf András is legfőbb tevékenységének a kormány és Orbán Viktor kritizálását tekinti. Ezzel nincs gond, lelke rajta.
 
Történt ugyanakkor, hogy a Figyelő megjelentetett egy cikket, amelyben arra figyeltek fel, hogy Stumpf és Veiszer Alinda is a szlovákiai sajtóban talált magának munkát. Ennek kapcsán tettek fel kérdéseket, amelyre Stumpf éles hangvételű írásban reagált, majd érkezett viszontválasz - akit érdekel]]>, ITT elolvashatja m]]>indezeket.
 
A Figyelő második cikkére Stumpf András azzal válaszolt, hogy megosztott egy cikket, amely a Manipulált hírekkel lövik Stumpf Andrást, marad a Válasz Online-nál címet viselte, szerzője pedig egy bizonyos Szalay Dániel.
 
És erről a Szalay Dánielről egy hónappal ezelőtt a következőket]]> írta ]]>Stumpf:
"Szalay Dániel megdöbbentő értesültségű újságíró médiaügyekben. Tényleg. Egy-egy munkahelyváltásomnál ezt személyesen is megtapasztaltam: előbb tudott a tervekről, mint a munkatársaim - volt is ebből némi galiba. Mindegy, a lényeg, hogy most médiaügyi portált hozott létre. Gratula neki, meg hajrá!"
 
Az érintett nagyon meg is köszönte mindezt.
 
Majd ugyanő egy hónap múlva]]> viszontvállonveregeti]]> kollégáját:
"Stumpf András konzervatív érzületű újságírót", aki mindezt lelkesen ]]>meg is osztja]]> az alábbi kommenttel ellátva: " Hopp, a Média1 hírt csinált a kormányhuszárok újabb pofára eséséből!".
 
 No igen. Régi trükk. Valahogy így ajnározzák magukat körbe a ballib térfélen. Ilyen a minőségi újságírás, és a minőségi újságírók odaát.
 
Mauhrer Zoltán 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5290) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Mozaik (83) Belföld (6) Politika (1578) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2024) Életmód (1) Történelem (14) Nagyvilág (1454) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Egészség (50) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>