Ma 2022 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Sorosjugend

Sorosjugend

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A gyűlölködők ideje lejárt.

A Vásárhelyi Mária-féle professzionális gyűlölködők ideje lejárt. Odaát, a mindent is tudó balliberális "demokratikus" ellenzéki oldalon megásták már sírjukat, hisz odamondogatásaikkal, zavaros, logikátlan gondolataikkal már senkit sem vernek át, egyre csak futják világmegváltó köreiket, amelyeknek bár kötelező publicitást biztosítani, de többet ártanak, mint használnak.

A fenti kivénhedt bandát váltó, 2.0-ás parasztvakító had a facebookon tobzódik. A ballibek mindent és mindenkit elérnek, akkor is amikor éppen arról sivalkodnak, hogy nem jut el szavuk senkihez, akkora a diktatúra, a médiaelnyomás Magyarországon. Egy részük, a vérszomjas liberálisok, ők gyűlöletüket nem csomagolják semmibe. Másik részük, akik ugyanolyan liberálisok, de konzervatív zubbonyban tetszelegnek, érzelmes, értelmiségi, igaz jobboldali bőrt húznak magukra. Ők azok, akik sajnálkoznak azon, mennyire rossz is a rendszer, pedig egykor ők is részesei voltak, de akkor még mennyire más is volt... és persze mennyire jobb is lehetne, ha most Orbán elbukna.

Az ilyenek egy tipikus példánya - a mikroadományokból tengődő - Dévényi-féle újságíró, író. Persze nála is kilóg a lóláb. Sok-sok hónapja folytatott politikai kampányát manipulált (túlszínezett) fotók mögé rejti, ami ugyanúgy hamisítás, mint szintén manipulált, célzatos, kormányt mocskolódó bejegyzéseinek árja.

Az árulkodó liberális jel mindig és mindenütt ugyanaz: tíz közéleti/politikai bejegyzésből, megosztásból tíz, százból pedig száz a fideszt, a kormányt mocskolja, teszi felelőssé valamiért, vagy éppen mindenért. Véletlen az nincs. A Dévényi-félék pozitív dolgot a magyar kormány tevékenységéről még véletlenül sem osztanak meg. Ha véletlenül mégis, azt ellenkező előjelű magyarázattal illetik, akármennyire is képtelenség az.

Az ilyen Dévényi-félék tágra nyílt objektívje kizárólag azt látja, illetve láttatja, ami rossz, márpedig szerintük ezért kizárólag csak a jelenlegi kormányt, leginkább annak vezetőjét terheli a felelősség.

Egy ügyük van, a kormány besározása, de ezzel együtt együgyűek is, mertkilóg a lóláb!

De ne tévesszük szem elől azt a tényt, hogy ők nem elvakultak, tisztában vannak azzal, hogy milyen a javuló, erősödő Magyarország helyzete, csak éppen nem abból élnek, hogy ezt objektíven megvilágítsák. Nem ez a feladatuk, (megvásárolt?) küldetésük. Számukra az nem hír, ha a magyar GDP 5% felett teljesít, az viszont igen, ha lepattogzott festékfoltot látnak egy közintézményen. (Vagy másutt, és azt állítják, hogy ezt a közintézményen fotózták le...) Ez még akkor is így van, ha egyre kevesebb az ilyen közintézmény, de egyre jellemzőbb, hogy a magyar gazdaság kiválóan teljesít.

Dübörög, hasít a facebook megmondóembereinek (irányított?) kampánya, látványos hiteltelenségük azonban már a legsötétebb pokol bugyraiban tobzódó ellenzéki hadnál is időnként kiveri a biztosítékot. Ezért fertőző képességük a nullához közelít, mindig és mindenütt ugyanazt a zárt kört szólítja meg, károgásuk hatékonysága szélsebesen közelít a Vásárhelyi-félékéhez. A hitelességet visszanyerni ugyanis lehetetlen akkor amikor már legelvakultabb híveik is tudják, hogy üléspontjuktól függ az álláspontjuk, hogy megélhetésük függ attól, milyen mélységekbe taszítják önmagukat egy-egy hazafias vagy nosztalgikus mázzal leöntött, de újabb kormányellenes, "mindent Orbán lop el" poszt kedvéért.

Nem hatékony, vagyis haldoklik a 2.0, új, tiszta generáció kell!

Aggodalomra semmi ok. Az oktatásban szerte az országban, de főként a felsőoktatási szinten szórja a magot az ügyesen érzékenyített felforgató "tanárok" tömege. (Ez sajnos nem túlzás!) Szellemi táptalajt biztosítanak, egyengetik az érzékenyítésre fgékony, jobb sorsra érdemes fiatalok útját. Nem véletlen, hogy a CEU, bár elment, mégis marad, hisz ki képezné a legtehetségesebb janicsárokat...

Érkezik a ballib 3.0. 

Az a generáció, amely nem élt meg semmit abból, amit a ballib áldásos tevékenysége eddig okozott az országnak, mivel az elmúlt 10 évben érkezett meg a politikába. A Fletó-féle lovasroham és kurvaországozás ugyanolyan távol áll tőle, mint 1956, vagy 1848, a NER pedig számára szintúgy szitokszó, mint amennyire nincs tisztában azzal, hogy a Horn-Gyurcsány-Bajnai trió és bandája csőd közeli helyzetbe hozta országunkat, aminek keserves kamatait az Orbán-kormány, na meg Magyarország, kurvaország minden polgára fizetett vissza. Esetenként talán még valami ügyes üzletet is szimatolhat egy-egy  ifjú politikus, publicista, akinek ájfonja – felmenői révén – éppen cégek felszámolásaival foglalkozó üzletekből fakad.

Nézzük hát, mit tud a 3.0, világítsuk át a ballib egy ifúgárdistájának ]]>nepszava.hu]]>-n megjelent publicisztikáinak javát.

Főhősünk első publikált írásának címe: Kis ország, nagy mítosz. 13 bekezdés. Ebben 11 alkalommal szerepel a NER rövidítés. Gondolatvilágának, tudásának kuszaságát írásában leginkább azzal bizonyítja, hogy trianont hasonlítja a szerb-horvát nemzeti konfliktushoz...

Közben mit is kér számon a ballib kisgyerek a kormányon?

"A kormány politikai mítoszának terjesztésében egyszerű káderek segédkeznek, akikre egy szellemileg (és morálisan) egyébként igen megterhelő feladat jutott: a történeti múltat és a tudományos eredményeket kell a párt ideológiai katekizmusának megfelelő irányba torzítani."

Fordítsuk le magyarra, mert úgy azonnal értelmet kap.

A Soros-féle nyílt társadalom politikai mítoszának terjesztésében egyszerű káderek segédkeznek, akikre egy szellemileg (és morálisan) egyébként igen megterhelő feladat jutott: a történeti múltat és a tudományos eredményeket kell Soros ideológiai katekizmusának megfelelő irányba torzítani.

Ismerős? Vádold ellenfeledet azzal, amit önmagad művelsz. Élnek még Magyarországon olyanok, akik emlékeznek erre a jól ismert Rákosi-féle módszerre? Talán az ilyen Szegőfi-félék szülei, esetleg nagyszülei volnának azok a generációk, ha szolgálták, ha szenvedték a rendszert.

Mielőtt véletlennek, ifjonci kisiklásnak tekintené fentieket bárki is, főhősünk 5 hónappal első írása után megjelentet egy újabb publicisztikát. Ennek "szellemi" töltete javuló tendenciát mutat. Az összesen 9 bekezdésből álló írásában már 13 alkalommal használja a NER rövidítést.

Hogy miről szólhat egy ilyen cikk?

Úgysem találják ki! A tartalom sci-fi. Íme az első mondat:

"2022-ben az ellenzéki összefogás legyőzi a választásokon a zsinórban negyedik ciklusáért induló rezsimet..."

Az írás sziklaszilárd alapja pedig a következő: "Az általam megkérdezett politikusok nagyjából mind hasonlóan reagáltak..."

Betonkemény, jogos a fikció! :D

Sajnos, a fenti bugyutaságon túl a probléma és a kínált megoldás, amit a Sorosjugend ezen kiemelkedő katonája részletez, kicsit sem vicces. Nem kevesebbet állít ugyanis, mint hogy egy esetleges ballib győzelemmel a konzervatív oldal – ahogy fogalmaz: egy speciális mentalitással rendelkező szavazói kör – pszichotikus tüneteket mutat majd, és "a pszichózisban szenvedő betegeket szinte mindig gyógyszeres kezelésben szokás részesíteni".

Mit mondjak, olvastam már cifrát ballib újságíróktól, hallottam már egy s mást ballib politikusoktól, de ez valóban új. Milliónyi ember gyógyszeres kezelését, akár csak fikcióként felvetni, olyan üdítő ínyencség, amire még Mengele is csak csettintene egyet.

Igen, az új generáció lépett egy jókorát előre...  

De nem csak ekkorát!

A (vélhetően) CEU-s kurzusokon élesedő publicista szétbontja a migrációval kapcsolatos, szerinte megalapozatlan félelemmel élőket olyanokra, 

- akik elhiszik, hogy léteznek ezek a nem fehér bőrű fiatal férfiak, és olyanokra, 

- akik pedig csak valamilyen más okból vallják ezt. 

No, utóbbiakat szerinte egyenként kell meggyőzni.

És hogyan? Hát civil szervezetek által! Ez nyilván további sok-sok, a nyílt társadalom eszméjét közvetítő, képzett álcivil aktivistát jelentene.

Világos, a Soros egyetemének lépcsőit koptató fiatal ideológus értelmet ad a Soros által támogatott álcivil szervezetek tevékenységének, ami a vak és idióta nép személyre szabott (gyógyszeres?) átnevelését jelenti. (Soros már be is jelentette, hogy érkezik a megemelt támogatás a CEU-nak.) A cél: mindenkit egyenként meggyőzni arról, hogy nem is látott a határon, a keletiben, a vonatokon százával, ezrével agresszíven viselkedő migránsokat 2015-ben és azóta is nyugodt, békés, dolgos, hasznos elemei a migránsok a befogadó nyugati társadalmakban. 

Itt tart a ballib 3.0, a Sorosjugend. Kelleni fog a gyógyszer!

Üdvözlet,

 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Flag gondolja (33) Egészség (50) Életmód (1) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Autómánia (61) Mondom a magamét (6233) Nagyvilág (1464) Politika (1581) Tereb (141) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Sport (729) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (667) Mozaik (83) Kultúra (6) Jobbegyenes (2378)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>