Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
maxresdefault-1.jpg

Soros György és a Nők Menete

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A hétvégi Nők Menete bepillantást engedett a Soros-féle Nyílt Társadalom működésébe.

A liberálisok szerint Soros György politikai befolyása puszta fikció, amit az Orbán-kormány talált ki, hogy a „menekültek” után – hiszen az illegális bevándorlás is „álprobléma” – újabb nem létező ellenséget kreáljon. Aki azt állítja, hogy Soros Györgynek Magyarországon és a világon jelentős politikai ereje van, az bizonyára üldözési mániában szenved, és túl sok összeesküvés-elméletet olvasott.

Úgy tűnik azonban, hogy a Soros-birodalom mégsem csak a magyar kormány kitalációja. A ]]>New York Times]]> összefüggést vélt felfedezni a hétvégi „Nők Menete” és Soros György között. Miután túl vagyunk az önkéntelenül feltörő hitetlenkedő felkiáltásunkon, lássuk, miről is van szó.

Szombaton „spontán” demonstrációt tartottak Washingtonban – és a világ más pontjain – a nők jogainak védelmében (az ugyanis rendkívül nagy veszélyben van az Egyesült Államokban). A tüntetés szervezői leszögezték, hogy a menet párt- és politika-független, de a ]]>transzparensek]]> és a ]]>felszólalások]]> alapján a demonstrációra jobban illene a „Liberális Nők Menete Trump Ellen” elnevezés.

A tüntetés weboldalán (hiszen minden spontán demonstrációnak van honlapja) megtudhatjuk, hogy a Nők Menete egy „alulról jövő kezdeményezés”, amelynek „független szervezői” mentesek bármiféle pártpolitikától. Ennek ékes bizonyítékául szolgálnak a Menet egyik szervezője, a UniteWomen.org által előszeretettel használt #ImWithHer és #ThanksObama hashtagek.

A „spontán”, „pártsemleges” szervezetek annyira spontánok és pártsemlegesek, hogy közülük több mint ötvenet támogat a Soros-birodalom. A Soros György és az Open Society által pénzelt szervezetek között van a Menet főszervezői közül az abortuszpárti Planned Parenthood és a National Resource Defence Council. Ez utóbbi elsősorban arról ismert, hogy az elnökválasztási kampányban vehemensen ellenezte Trump környezetvédelmi politikáját.

A Nők Menetét több iszlám szervezet is támogatja. Például az abortuszellenes Council on American-Islamic Relations, amely ellenez minden, a nők egyenjogúsítását célzó muzulmán reformot. A szervezet vezetője ennek ellenére megindító beszédet mondott a Meneten. Nincs itt ellentmondás: a zömmel szaúdiak által pénzelt szervezetek (amelyek bőkezűen támogatták Hillary Clinton kampányát is) bárki mellé odaállnak, aki az Izrael-barát Trumpot támadja.

Egy másik, Soros által támogatott, és a Menetben közreműködő muszlim szervezet az Arab-American Association of New York, amelynek igazgatója „szélsőségesnek” bélyegzett egy újságírót, aki amellett érvelt, hogy a muszlim nőknek ne kelljen mindig fejkendőt viselniük.

 A hétvégi Nők Menete bepillantást engedett a Soros-féle Nyílt Társadalomba, amelyben boldogan megfér egymás mellett az abortuszpárti Planned Parenthood, a nők egyenjogúságát nyíltan tagadó muszlim szervezet és Madonna. Nagypolitikai játszma ez a javából, ahol a nőket csak ürügyként használják. Ha ezek után bárki a civil blablával jön, nevessük ki bátran.

Lánczi Tamás

]]>http://mozgasterblog.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2805) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Történelem (18) Kultúra (9) Politika (1582) Egészség (50) Mondom a magamét (7613) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Heti lámpás (314) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Tereb (146) Gazdaság (710)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>