Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Sargentini dermesztő üzenete!

Sargentini dermesztő üzenete!

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
"Ezért kell Magyarországot mihamarabb kicsinálni."

Most, hogy Soros közeli munkatársa, Judith Sargentini a migránspárti holland zöld képviselő részt vett Brüsszelben az Ujhelyi István szocialista hazaáruló által szervezett kormányellenes tüntetésen, ország-világ előtt nyilvánvalóvá vált, hogy a nemzetközi bevándorláspárti erők és azok magyar helytartói uniós érdekeket képviselnek a belga fővárosban, nem a nemzetét. Sargentini demonstráción való jelenléte azt erősítette meg, hogy igenis Soros György irányítja a magyar ellenzék vezetőit.

A holland ezt nem is rejtette véka alá. Kijelentette, hogy „fontos, hogy mindenki összefogjon a magyar kormány ellen”. Azaz Orbán Viktor se neki, se Sorosnak nem megfelelő, mert nem engedi be az illegális migránsokat. A holland jogot formál magában arra, hogy megmondja, mi az, amit a magyarok akarhatnak és mi az, amit nem. Ezért olyan kormányzat hatalomra kerüléséért dolgozik, amely nyakló nélkül beengedné a migránsokat. Éppúgy, ahogy például Ujhelyi és a többi ellenzéki politikus.

Ilyen orbitális pofátlanságra, belügyeinkbe való beavatkozásra csak egy vérliberális ostoba tyúk képes, aki ugyan látszólag a jogállamiságért harcol, de a népakarat valójában az ég világon semmit nem jelent számára.

Sargentini és Soros szoros kapcsolata olyan evidencia, mint a kétszerkettő. A holland azonban éppúgy le akarja ezt tagadni, mint a kokárdával hadonászó, magát hazafinak tituláló Ujhelyi István és a többi sorosista ellenzéki politikus, illetve médiabeli képviselőik.

Az Echo Tv szerdai Angard adásában is megdöbbenhettek a nézők, hogy Nagy József, a 24.hu újságírója és Závecz Tibor politológus milyen elemi erővel akarta letagadni, hogy az európai parlamenti választás legfőbb témája a bevándorlás támogatása vagy ellenzése körül csúcsosodik ki, s hogy ehhez Sargentininek bármiféle köze lenne. Závecz (Bagatelizáló) Tibor szerint például nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani a brüsszeli közös tüntetésnek. Úgy gondolja, hogy ennek semmilyen hatása nincs a belpolitikára. Szerinte nincs olyan összeesküvés, hogy Soros valahol fölülről minden szálat mozgat. Persze, ő tudja a legjobban, hogy bizony nagyon is működik ez a rendszer. Nagy József pedig azzal a marhasággal lepte meg a nézőket, hogy szerinte „Senki nem akar milliókat ellenőrízetlenül beengedni Európába”. Szerencsére a plafon nem szakadt le hazugsága hallatán.

Nyilván azért van szükség ilyen gusztustalanságokra, figyelemelterelésekre, hogy az egyébként bizonyítottan migránsellenes magyarok többségét átverve jobb színben tüntessék föl a műsorban magukat és az EP választásra készülő ellenzéket.

A kemény válasz azonban ezúttal sem maradt el. G. Fodor Gábor politológus a nemrég Bajnai Gordon ex-minisziterelnök által ismertetett Soros-terv 2.0-ból sorolta a részleteket, hogy legyen szabályozott a migráció, nyissanak kapukat, szabályozott útvonalakat. Legyen migránsvízum és migránskártya, a renitens tagállamokat pedig meg kell büntetni. Mindezt a nagyobb profit érdekében. Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője pedig idézte Sargentinit, aki nehezményezte, hogy a jelentése óta lelassultak a dolgok. Azért akarja a szankciókat Magyarország ellen még május előtt bevezetni, mert utána már nem sikerül és akkor baj lesz. „Ezért kell Magyarországot minél hamarabb kicsinálni. Ehhez asszisztál Ujhelyi István. Ezért mondom rá teljes nyugalommal, hogy hazaáruló” – jelentette ki határozottan a főszerkesztő.

A kampányban sok ilyen tisztázó vitára lesz még szükség. Ne engedjük átverni magunkat.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozi világ (440) Egészség (50) Flag gondolja (33) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Mondom a magamét (6241) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Gazdaság (667) Tereb (141) Heti lámpás (260) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2383) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Belföld (8) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>