Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Rákosi Mátyás elvtárs politikáját másolja Karácsony Gergely elvtárs

Rákosi Mátyás elvtárs politikáját másolja Karácsony Gergely elvtárs

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tízmillió fasisztával sajnálatos módon képtelenség felépíteni a kommunizmust. Ezt már Rákosi elvtárs is megmondta. Karácsony elvtárs pedig szolgaian követi.

 

Például a pesti alsó rakpart tervezése során volt az a korábbi szakmai döntés, hogy a Lánchídtól délre eső rész teljesen autómentes lesz. Ennek bejelentésével várnom kellett eddig a hétig, felismerve azt, hogy lehet, nem a kampány a legjobb időpont rá.”

Nos, ilyen az igazi liberális demokráciafelfogás. Meg olyan, hogy a békákat sem kérdezik meg, mielőtt lecsapolják a mocsarat. Az előbbit Karácsony Gergely, az utóbbit pedig Kóka János mondta.

És ez még mind semmi, az előbb említett két úr mackós-pizsamában totyogó, cumival nyafizó nyeretlen kétéves, kezdő az igazi mesterhez, Gyurcsány Ferenchez képest. Mert kinek nem ugrott be azonnal az egykori miniszterelnök mondata, akkor, amikor Karigeri a választás előtti titkolózását olvasta?

„Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt.”

Őrizték a titkot, nehogy a választás előtt kiderüljön, mire is készülnek. Mindig elfojthatatlan vágy gyúl fel bennem, hogy segítsek a haladó, független-objektív újságíróknak, úgyhogy lefordítom, mit is mondott valójában Gyurcsány és Karácsony. Ezt: azért kussoltunk arról, hogy mit is fogunk csinálni, mert ha a választók megtudták volna, nem szavaztak volna ránk. Mert van egy apró kis bibi ezzel a fránya demokráciával. Mégpedig az, hogy emberek döntenek arról, hogy ki irányítsa az országot.

Szépen meghallgatják, hogy melyik politikus mit tervez, mi a programja, milyen országot képzel el, majd otthon a családjukkal átbeszélik, esetleg egyedül átgondolják a hallottakat, végül elmennek és leadják a szavazatukat arra a pártra vagy politikusra, amelyiknek a jövőképe, a tervei, a programja a leginkább elnyerte a tetszésüket, amelyik a legközelebb áll ahhoz, amit ő, azaz választó is szeretne.

A libsik azonban már régóta felismerték, hogy az emberek baromira nem szeretnének olyan világban élni, amilyet a haladók elképzeltek maguknak.
Viszont nem teljesen hülyék, no meg a progresszión kívül még a hatalmat is roppant mód szeretik, így különböző trükköket eszeltek ki arra, hogy miképpen tudnák úgy megkapni a választóktól a felhatalmazást, hogy a választók egyébként a legkevésbé sem szeretnének élhetetlen, dugók által tönkretett, közel-keleti naplopóktól hemzsegő világot.

Hadd legyek őszinte: ezzel nem tudunk választást nyerni. A menedékkérők emberi jogait biztosítani morális kötelességünk, és a programunk része, de nem fogjuk rányomtatni a választási plakátjainkra”.

Igen, igen ez is a nagy titkolózótól, Karácsony Gergelytől származik. A migránscirógatás a programjuk része, pont mint a pesti alsó rakpart teljes lezárása, de ez a sok begyepesedett agyú, korlátolt, fogatlan, ápolatlan, törött szemüvegű, részeges birka nem fog rájuk szavazni, ha megneszeli, hogy miket terveznek, ezért inkább kussolnak róla.

Tízmillió fasisztával sajnálatos módon képtelenség felépíteni a kommunizmust. Ezt már Rákosi elvtárs is megmondta. Karácsony elvtárs pedig szolgaian követi.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (141) Politika (1581) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (259) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (665) Belföld (7) Kultúra (6) Egészség (50) Tv fotel (65) Mozaik (83) Nagyvilág (1465) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6147) Sport (729) Flag gondolja (33) Történelem (15) Jobbegyenes (2341) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>