Ma 2023 február 06. Dorottya, Dóra napja van. Holnap Tódor, Rómeó napja lesz.
Puzsér hajlításai

Puzsér hajlításai

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ne hazudj...

 

(...) Arra célozgattál, (hogy meghajlott a jellemem), úgyhogy részemről a beszélgetés itt véget is ért – mondta Schiffer András Puzsér Róbertnek a Harcosok klubja című podcast minapi adásában. Az LMP egykori elnöke azt sérelmezte, hogy a publicista „sunyi módon” kétségbe vonta az erkölcsi integritását, amiért egyes kérdésekben a kormányéhoz hasonló álláspontot fogalmazott meg az elmúlt években. Schiffer bolsevik tempónak nevezte, ha valaki a személyeskedés szintjére süllyedve igyekszik kikezdeni a másikat, pusztán azért, mert az eltérő módon vélekedik különböző dolgokról. 

Ez a bolsevik tempó egyik jellemző és átfogó tünete az erősen szétzüllőben lévő baloldalnak és belső rothadásának, hiszen a balliberális elit jó ideje rutinszerűen válogatott gyalázkodásokkal stigmatizálja azokat a – velük akár szövetséges – értelmiségieket, akik nem a Gyurcsány-koalíció fősodrába hézagmentesen illeszkedő mantrát fújják. 

E kórusban a Facebookon vagdalkozó pártpolitikusok mellett (mint például a DK-s Vágó István) megtalálhatók a holdudvar és a karzat olyan habzó szájú megmondóemberei, mint Gábor György, Farkasházy Tivadar, vagy éppen Juszt László. Rendszeresen, gyűlölködve fröcsögnek azok ellen, akik náluk árnyaltabban látják a magyar közéletet, így előszeretettel szekértolózzák vagy árulózzák a közszereplők azon csoportját, akiknek a legismertebb alakjai Hont András, Ceglédi Zoltán, Vona Gábor. Míg a nem szélsőséges nézeteket képviselő balosokat az említett vádakkal és sértésekkel illetik, a jobboldaliaknak a náci bélyeget osztogatják előszeretettel. Ahogyan a történelemben a különböző tömeghisztériák az eredetileg mérsékeltebb, de befolyásolhatóbb embereket is hatalmukba kerítették, ez látható most is. 

A korábban nyomokban önálló gondolatokat tartalmazó Puzsér Róbert is jó úton van afelé, hogy Farkasházyékkal egy lapon emlegessük, mivel – Schiffer szavai szerint – érvek nélkül, üvöltözve és hazudozva igyekezett hitelteleníteni a vitapartnerét. Mindeközben Puzsér arra sem figyelt, hogy legalább önmagának ne mondjon ellent, hiszen arról is beszélt a műsorban, hogy a Fidesz „óriásbolygójától” és az ellenzéki „szeméthalomtól” távol eső gravitációs pontot keres a hazai politikai térben, Schifferen pedig azt kérte számon, hogy ő nem ezt teszi. Ugyanis ha visszanézzük, vagy visszahallgatjuk Puzsér megnyilvánulásait az elmúlt másfél évből, akkor látható, hogy éppen a publicista volt a Márki-Zay Péter vezette Gyurcsány-koalíció legvehemensebb apologétája az áprilisi választás előtt, s több alkalommal is pátoszba hajló módon tört lándzsát a később történelmi vereséget szenvedő és totálisan alkalmatlannak bizonyult miniszterelnök-jelölt mellett.

Kárpáti András - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Jobbegyenes (2540) Irodalmi kávéház (516) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Mozaik (83) Politika (1581) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Életmód (1) Sport (729) Tereb (142) Kultúra (6) Belföld (8) Nagyvilág (1305) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6596) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Gazdaság (675) Autómánia (61) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>