Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Pofán vágott vikingek, vagy amazonok

Pofán vágott vikingek, vagy amazonok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nem mindegy, hogy fegyverrel, vagy ágyban hiperventillál a svéd.

Rendőrségre komoly szüksége volna a svéd államnak, migrációra meg nem. Ezzel szemben jönnek a migránsok, és épül le a rendőrségi állomány. Pedig, ha a nők szülni mennének, a férfiak meg rendőrnek...
Nos, akkor nem történhetne meg az, ami a lenti, néhány évvel ezelőtt készült videón látható, hogy a bizonytalan lábakon álló, migrációs hátterűnek tűnő egyén megaláz több rendőrt.

Azóta biztos jobb a helyzet, nyilván tanultak belőle és páncélt, kardot, gépfegyvert viselő vikingek - legyünk gendersemlegesek -, amazonok tanítják móresre az elszabadult hordákat - gondolnák önök.
De nem. Egy minapi információ szerint 15 rendőr kadétnak kellett fél év haladékot adni, mert nem voltak képesek megtartani a lőfegyvert és azzal értékelhető eredményt produkálni, célozni, eltalálni a célt.

Nem, ez nem egy félresikerült vicc!

Sőt, olyanok is akadtak, akik a kirívó feladat miatt hiperventilációs problémákkal küszködtek. Nem hivatalos források szerint 13 nőnek és 2 férfinak kinéző kadétról van szó.

Ha Svédországról van szó, felmerül bennem:

Nem lehet, hogy a hölgyeknek inkább az ágyban kellene hiperventilációval kísérletezniük, hogy egészséges erős fiúkat szüljenek, ahelyett, hogy egy fegyvernek látszó tárggyal kísérletezzenek, amiről talán még azt sem tudják, mire való?

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2006) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gazdaság (657) Belföld (6) Mondom a magamét (5225) Történelem (14) Életmód (1) Autómánia (61) Politika (1578) Sport (729) Mozaik (83) Nagyvilág (1454) Heti lámpás (254) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>