Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Peszkova kivégzése

Peszkova kivégzése

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Egész hihetetlen botrányt kavar ismét a véresszáju ballib horda...

A szóvivő lányát pedig végezzék ki!

Egész hihetetlen botrányt kavar ismét a véresszáju ballib horda az Európai Unióban. Kétszer kellett elolvasnom azt hírt, hogy Dmitrij Peszkov lányától, egy gyakornoki állástól hangos a médiának és a politikai elitnek az a része, amelyik egyébként oly érzékeny a szabadságra, az emberi jogokra.

A liberális falka legújabb kiszemelte áldozatának egyetlen bűne, hogy édesapját Dmitrij Peszkovnak hívják. Aki egyébként vélhetően soha semmi törvénybe ütközőt nem tett, mindössze olyan elvetemült mukája van, amely amiatt gyermekének kell bűnhődnie.

Peszkov, képzeljék csak, Vlagyimir Putyin szóvivője, ami elég indok arra, hogy egy iskolás lányt, Peszkov lányát megpróbáljanak kirúgatni EP-ben betöltött gyakornoki(!) állásából.
Egy diákot tehát, amellett, hogy semmi törvénybe ütközőt nem tett, apja vélt bűnéért – mert, ugye, nyilván minimum vélelmezett bűncselekménnyel egyenértékű Putyin szóvivőjének lenni – keresztre kell feszíteni, meg kell kövezni, máglyára kell vetni.

Miközben azt sem tudjuk, tudják, elképzelése a világról egyezik-e édesapja, vagy Isten bocsássa meg a feltételezésemet, annak főnökének világlátásáról.
Félelmetes világ közeleg, ha ezek a liberális hordák – és a konzervatív oldalba beépített, talán még veszélyesebb ügynökeik – ismét megkaparintják az EU kulcspozícióit.

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7708) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713) Mozaik (83) Sport (729) Tv fotel (65) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Politika (1582) Nézőpont (1) Egészség (50) Autómánia (61) Vetítő (30) Történelem (18) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2823) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>