Ma 2020 január 18. Piroska napja van. Holnap Sára, Márió napja lesz.
Orbán mögött hatalmas egységgel sorakozik fel a lakosság

Orbán mögött hatalmas egységgel sorakozik fel a lakosság

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vélemény külföldről.

A konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) Reinhard Weser kommentárját közölte Magyarországgal és a brüsszeli EU-csúccsal kapcsolatban.

A FAZ szerzője szerint a baloldali és jobboldali kormányfők, így Robert Fico és Orbán Viktor is kézzel-lábbal védekezik a menekültek kvóták szerinti szétosztása ellen, és

ebben minden másnál nagyobb egységben sorakozik fel mögöttük országuk lakossága."

Szerinte ezt az ellenállást lehet rossznak érezni, de a demokrácia lényegéhez tartozik, hogy a kormányok figyelembe veszik a közhangulatot.

Az pedig aláásná az EU legitimitását, ha nem vennék figyelembe" 

– tette hozzá.

Ugyanakkor a ]]>FAZ]]> szerzője – annak ellenére, hogy Izrael miniszterelnöke, Benjamin Netanjahu személyesen emelt szót az ellen, hogy Magyarországot és a magyar kormányt leantiszemitázzák a határozott migránspolitikája miatt – továbbra is kirekesztőnek tartja Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos álláspontját.

Azonban indoklása szerint az EU maga ellen dolgozik, hiszen a kvóták erőltetése az olyan kormányoknak kedvez, mint amelyet Orbán Viktor vezet.

Sümeghi Lóránt - ]]>www.888.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (476) Belföld (5) Gasztronómia (539) Tereb (139) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1443) Mozi világ (440) Politika (1571) Történelem (13) Egészség (50) Heti lámpás (227) Sport (729) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Mozaik (42) Életmód (1) Kultúra (4) Mondom a magamét (4240) Tv fotel (65) Gazdaság (634) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1668)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>