Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Nincs élet az EU-n kívül?

Nincs élet az EU-n kívül?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hamarosan eldől...

A ma a Brexitről szól. Arról, hogy a mindenható EU-n kívül nincs élet, akinek abból kiáll a rúdja, az a társadalmi és gazdasági összeomlás szakadékának szélére sodródik, majd rövid úton bele is zuhan és eltűnik annak mélyén!
A britek most beleugrottak ebbe a szakadékba és...!?

És megtörténik az az EU számára rémisztő esemény, amelyet igyekeztek minél inkább elodázni, amely miatt késleltette mindeddig az EU – és az EU-párti brit lobbi – magát az eseményt. Megtörténik az elválás, és jó eséllyel az, amitől rettegnek az egyesült európai köztársaság hívei – Gyurcsányné Dobrev is, ha egyáltalán fel tudja fogni, mi a tét – , az hogy szárnyalni kezd a Brit a stagnáló EU-s gazdasággal szemben.

Megtörténhet az a csúfság, hogy a britek saját maguk dönthetnek saját sorsuk felől, és ezen nem csámcsognak a csúcs-sóhivatalban, emiatt nem ordibálnak rájuk kígyót-békát abban az Európai Parlamentben, ami a balliberális tobzódás legnagyobb intézménye, ahol a Soros-féle balliberális banda mindenkit zsarol – vagy éppen támad, gyaláz – , aki nem az ő kottájukból énekel. Mert ezért, és csak ezért fordulhatott elő, hogy a saját dolgaikat önmaguk rendezni szándékozó Magyarországot és Lengyelországot ez a gyülekezet 446 igen és 178 nem szavazattal próbálta sarokba szorítani.

És senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a 446 (jó)madár mind a balliberális oldal szekerét tolja, ezek közül egyik sem a fehér, heteroszexuális, keresztény férfi és nő barátja, akárhol, akármelyik oldalon is ül a parlamentben. Ők – egytől egyig mind! – előbbre tartják a Soros-féle kevert európai nép ideológiájának végrehajtását, mint bármi mást.

Az Európai Parlament, ahogy sok európai főváros és állam is, elveszett. A fehér, keresztény, heteroszexuális emberek ezen a süllyedő hajón kénytelenek elszenvedni azt, hogy semmibe veszik értékeiket, támadják, kirekesztik, és éppen a Gyurcsány-félék rémisztő képződményeknek nevezik őket, megfosztva emberiességüktől, engedélyt adva bárkinek(!) arra, hogy ezeket az ártalmas képződményeket megsemmisítsék.

Uszítás ez a javából!

Ellenünk, fehér, keresztény, heteroszexuális emberek ellen... (Egy olyan – Gyurcsány szerint – ember részéről, aki több évig az EP-ben szocializálódott.)
És ebből nem kérnek már a svájciak és a norvégok után a britek sem. Nem kell ahhoz nagy jóstehetség, hogy amennyiben valóban felvirágozna Britannia, Olaszország – a EU legnagyobb vesztese – is fontolóra vehetné ezt a lehetőséget, az pedig a mostani, egyre szélsőségesebben liberális EU végét jelentené.

Végre.

Reménykedjünk benne, hogy Gyurcsányné Dobrev és a magyarország ellen áskálódó, uszító magyarországi különítmény tevékenysége hozzásegíti ehhez a folyamathoz az Uniót.

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2680) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (276) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Tv fotel (65) Vetítő (30) Flag gondolja (34) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7091) Sport (729) Szépségápolás (15) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Történelem (16) Gazdaság (689) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (529) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Tereb (145) Nézőpont (1) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>