Ma 2020 július 03. Kornél, Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.
olp.jpg

Nemzeti győzelem a népszavazáson

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A magyar eredményre most a hazugságok tankáradatát zúdítja Brüsszel. És ezt a dübörgést erősíti fel itthon az önmagát „baloldalnak” füllentő bűnszövetkezet.
Fényes diadalt aratott a magyar nemzeti önvédelem a terrormigráció elleni népszavazáson. Az ország megoltalmazását támogató voksok olyan fölényes többséget értek el, hogy vélhetően azokban is lelkesedést keltettek, akik restségből nem adták le voksukat.
 
Most a győztesek között érezhették magukat ők is.
 
Erre a sikerre mint biztos alapra építeni lehet és kell. Európa félénkebb országainak kiváló iskolapéldát adott hazánk, Magyarország. A magyar társadalom nemet mondott az embercsempészekkel szövetkező brüsszeli, berlini politikusi garnitúrákra.
 
Juncker visszakapta a taslit, amit demokratáknak adott.
 
Az általános iskolai végzettségű Schulz és az egykori keletnémet ifjúkommunista Merkel most példát kapott demokratikus magatartásból. Mosolyuk alighanem vigyorrá szárad arcukon, amikor a magyar eredményt lenullázni akarják a kamerák előtt.
 
Megbukott az uniós migránspolitika.
 
És megbukott az alkoholista Európai Bizottság-i elnök, az iskolázatlan Európai Parlament-i elnök, és a migránsokkal üptre-puffra cukiskodó kancellár is – noha ezt még egy ideig nem fogják beismerni. Addig azonban nem húzzák majd, amíg a Kreml húzta az 1956 vérbe fojtása után.
 
A magyar eredményre most a hazugságok tankáradatát zúdítja Brüsszel.
 
És ezt a dübörgést erősíti fel itthon a megvásárolt, önmagát „baloldalnak” füllentő bűnszövetkezet, amely most szintén vereséget szenvedett. Hiába kapták a pénzt a Lajtán túlról, hiába diktálták nekik a propagandamondatokat a tengerentúlról.
 
Tehetségtelennek bizonyultak: felsültek.
 
A magyar társadalom megint jól vizsgázott politikai érettségből. A korrumpált baloldali politikusok hibába bömbölték az éterben – a térfigyelő kameráknak is nyilatkozva – kretén mondataikat, bizonygatva, hogy a fehér fekete.
 
A sokszor megvezetett magyar társadalom most ellenállt.
 
Ezt a győzelmet a hazug politikusok elszámolására is föl kell használni – természetesen a jogállamiság teljes betartásával. A politikai bűnözők önmagukat leplezték le, hiszen óriásplakátokra feszítették fel ábrázatukat, amelyekre hazugságaikat is rányomtatták.
 
Tisztázni kell, honnan kaptak pénzt – ők vagy családtagjaik -, hogyan gyarapodott vagyonuk az utóbbi hónapokban – nekik, s családtagjaiknak. Le kell leplezni kapcsolatrendszerüket: honnan kapták a propagandavezénylést, kik diktálták nekik a hazugságokat.
 
Ne úszhassák meg, hogy hazugságaikkal megtévesztettek, lenini hasznos idiótákká züllesztettek embereket. A korrumpált politikusok és propagandisták nem lehetnek száznál többen. Őket kell testület előtt megkérdezni: valljanak forrásaikról.
 
A lenini hasznos idiótákat pedig tájékoztatni kell állapotukról.
 
Nem könnyű, hiszen azonosultak az agresszorral, ám pszichéjüknek talán használhat a mostani fényes győzelem, a nemzeti közösség érdekeinek bátor érvényesítése.
 
Igen, a bátorság is győzött a terrormigráció fényes elutasításával.
 
Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (489) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Belföld (5) Tereb (140) Nagyvilág (1450) Jobbegyenes (1791) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (4630) Politika (1571) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Gazdaság (652) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Életmód (1) Heti lámpás (241) Sport (729) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Történelem (14) Gasztronómia (539) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>