Ma 2022 május 22. Júlia, Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.
Nem várt pofon Juhásznak

Nem várt pofon Juhásznak

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Íme a legújabb hazugság...

]]>Tűzfalcsoport blogoldala]]> szúrta ki, milyen gyorsan fény derült Juhász Péter legújabb hazugságára. Az Együtt nevű mikropártocska elnöke Kálmán Olga műsorának vendége volt hétfőn este, s az azeri Ramil Safarov kiadatása volt a téma.

Juhásznak, mint ismert, mindenről Orbán Viktor jut eszébe, most is igyekezett kihasználni az alkalmat a kormány ekézésére és a „kormányváltás” sűrű ismételgetésére. Kissé zavaros eszmefuttatásának lényege az volt: Magyarország úgy adta át Safarovot, hogy tudta, hazájában szabadon fogják engedni.

„Ott is benne van a jegyzőkönyvekben, hogy előre jelezték, hogy ha őt a hazájába kiengedik, akkor szabadon fogják engedni. Tehát ezt Orbán Viktor tudta pontosan, hogy a börtönből ment ki” – fogalmazott a műsorban Juhász, a mindig elfogulatlan Kálmán Olga pedig természetesen komoly arccal helyeselt, mondván, ezt valóban „mindenki tudta”.

Csakhogy a HírTV szerkesztői nem voltak kellően körültekintőek, s a kormányt egyébként szintén gyakran bíráló Magyar György ügyvédet is meghívták ugyanebbe az adásba, ugyanerről a témáról beszélgetni. Ő pedig, akarva-akaratlanul, kínos helyzetbe hozta Juhászt, hiszen elmondta a valóságot.

„De azt ígérték – és ez fontos a magyar hatóságok pici védelmében –, hogy a büntetés kitöltéséről gondoskodnak (…) Ezt onnan tudom, hogy nekünk is elmondták” – jelentette ki Magyar a meghökkent Kálmán Olgának.

Mint ismert, Safarov még 2004-ben, a NATO Partnerség a Békéért programjának keretén belül vett részt egy budapesti nyelvtanfolyamon, s éjszaka, egy baltával meggyilkolta örmény katonatársát, Gurgen Margarjánt. A bíróság különös kegyetlenséggel, aljas indokból és előre kitervelten végrehajtott emberölés miatt életfogytiglani börtönre ítélte. Magyarország az Európa Tanács külföldi foglyok átadásáról szóló egyezménye alapján 2012-ben átadta őt hazájának, ahol, az ígéretek ellenére, elnöki kegyelemmel szabadon engedték.

–b–

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Vetítő (30) Tereb (141) Heti lámpás (259) Flag gondolja (33) Történelem (14) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Autómánia (61) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (664) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6066) Egészség (50) Jobbegyenes (2309) Nagyvilág (1465)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>