Ma 2022 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Nem vagy ma egy kicsit álszent Feri?

Nem vagy ma egy kicsit álszent Feri?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Na akkor álljunk csak meg egy pillanatra.

A minap néhány nindzsának öltözött ellentüntető jelent meg Gyurcsányné egri roadshow-ján és miután szóváltásba kezdtek, az egyikük gázpisztolyt rántott. Később a rendőrök mindegyiküket előállították. Mindnyájunk kedvenc szemkilövetőjének nem is kell egyéb, hogy a jobboldali érzelmű embereket, mint a demokrácia ellenségeit állítsa be.

Nyárias szombat délelőtt, zöldbabszezon közepén arról kellene beszélgetnünk, hogy a palócleves valójában a palócok levese-e.
(Egyébként nem.)
Ehelyett arról beszélget a család, hogy mi az Isten történik ebben az országban, amikor egy választási gyűlésen egy ellentüntető gázpisztolyt húz elő és azzal fenyeget másokat.
Tényleg, mi történik itt?
 
– kezdte mondandóját a Facebookon a Böszme.
 

A bejegyzésben később így folytatta:

 
Náluk a nemzet nem a haza polgárainak befogadó közössége, hanem az egyedül helyesnek tartott saját véleményük, erre épülő hatalmi ambícióik valóságos természetét elleplezni igyekvő hamis máz.
Máz, melynek felszíne alatt tombolhat az ellenfelek dehumanizálása, a verbális agresszió, a nyílt fenyegetés.
Ez nem az orbáni politika nem kívánt mellékterméke. Ez ennek a politikának a szerves része, valóságos természete.
 
Na akkor álljunk csak meg egy pillanatra.
 
Kinek az elvi szövetségesei listáznának jobboldali újságírókat a véleményük miatt, illetve listáznak jelenleg is jobboldali vállalkozókat?
Ki működik együtt a fideszeseket lepatkányozó Bangónéval? Vagy az már nem is dehumanizálás?
Kinek a párttársa rémisztő képződményezett le fehér hetero keresztényeket?
Nincs véletlenül a baloldali koalícióban olyan, aki füstgránáttal dobálja rendőröket?
Nem te voltál az, aki képtelen volt a sleppjével kormányozni az országot, a választási győzelemért mégis mindent összehazudott?
Nem a te kormányzásod eredménye volt, hogy 2006-ban emberek nyomorodtak meg egy életre?
(Lehetne még folytatni, ha ez nem elég...)
 
Ennek tükrében nem lehet az, kedves Ferenc, hogy az általad leírtak inkább a baloldali politikusok tágas holdudvarának képezik szerves részét?
 
De bizony lehet. Te pedig ezt próbálod eltakarni egyetlen holdkóros ostoba akciójával(, amiért egyébként jogosan elő is fogják venni, mint ahogy az egy jogállamban szokás).

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (141) Vetítő (30) Egészség (50) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (15) Heti lámpás (260) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Gazdaság (667) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Belföld (8) Politika (1581) Sport (729) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2378) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6233) Irodalmi kávéház (513) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>