Ma 2022 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
spottle.jpg

Napi téboly, avagy túl szexi a rókalány

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Amikor azt hisszük, hogy lejjebb már nincs...

akkor kiderül, hogy van még egy második pinceszint is az elmebaj légvárában. A liberálisok most rókavadászatot tartottak Düsseldorfban.

Persze nem lovon, angol nemesnek öltözve, vad kopók társaságában (szerencsére), hanem egy düsseldorfi sörgyár rókalánya volt a célpont.

Az 1848-ban alapított „Füchslein”, azaz „Rókácska” sörfőzde a nyári grillszezonra szánt sörét egy szexi, grillrácson hintázó rókalánnyal hirdette meg. Na több sem kellett a haza önjelölt és önfelszentelt jogvédő apostolainak és persze beleálltak a vidám kis rajzba. „Túl szexista és a nőket egy tárggyá alázza…” így a vád.

Peter König-et az üzem tulajdonosát, aktív CDU tagot joggal döbbentette meg, hogy több női párttársa is levelet írt a Reklámtanácsnak, kérve a hivatalt, hogy az kötelezze a céget a plakátok eltávolítására.
König úr ezért tegnap bejelentette, hogy kilép a CDU-ból. A plakát amúgy is csak péntekig lesz látható mert utána egy új reklámmal rukkolnak elő.

König úrnak viszont van humora, mivel a cége most kihozott egy új plakátot, amelyen van rókalány, rókafiú és egy transzvesztita ravaszdi is. A politikailag korrekt szlogen helyett a „Politikailag Kokett” felírat látható rajta, alatta pedig: „Rókácska, egyensörjogúságot mindenkinek”.

Georg Söttle - ]]>Facebook]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6149) Jobbegyenes (2342) Történelem (15) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (665) Heti lámpás (259) Életmód (1) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Mozaik (83) Autómánia (61) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Belföld (7) Tereb (141) Sport (729) Nagyvilág (1465) Kultúra (6) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>