Ma 2022 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
Nagy Ervin az óriás törpe

Nagy Ervin az óriás törpe

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ervinről jó ha tudjuk, hogy jól ismeri belülről a Gyurcsány villát.

Nagy Ervin színész. A névjegykártyája szerint. Mert állítólag a rossz nyelvek szerint a Kincsem című filmben csak második volt a legjobb férfi főszereplő címért folytatott versenyben. Tudni illik a címszereplő nagyobb átéléssel játszott.

De persze megítélni valaki tehetségét, valaki színészi játékát, mindig egy kicsit ízlés dolga, sokan odavannak például Penelopé Cruzért, engem viszont a ragya kiver ha meglátom.

Viszont az biztos, hogy egy színésztől nem ilyen dumát várunk. Főleg akkor nem, amikor nem szerepet játszik.

"Pöcegödörszerű képződmény a magyar politikai élet, amit én ámulva-bámulva nézek. Nagyon rossz a túlélőjének lenni. Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás országgyűlési seggnyalónak a hozzászólása. Mi csináljuk a munkánkat, és most jön egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény (...), egy ilyen típusú csávó azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni egyfajta politikai szituációban, amitől ő azt gondolja, hogy ebből valamifajta nyeresége lesz."

Azért afelett ne szaladjunk el, hogy zaklatások. Értem én, hogy legjobb védekezés a támadás, de gondoljunk kicsit bele. Eddig a zaklatási botrányok 90%-a a művészvilágból jött. Talán nem nagy merészség kijelenteni, hogy egy létező problémáról beszélünk. Az „ő színházában” meg aztán pláne. Miért van az, hogy a liberálisok mindig csak a mások problémájáról akarnak beszélni? Ami az ő házuk táján folyik, az természetes.

„Szerintem nem volt jó ötlet rálépni a művészek bütykére. Nagyon rossz ötlet volt, mert ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politika ellen, akkor nagy szarban lesznek.”

Az ész megáll! A végén meg már fenyegetőzik. Kreatív energia? Mit csinál Nagy Ervin? Verset szaval majd a Pilvaxban? Ahhoz sajnos csak egy dolog adott. A Pilvax, de már ugye az sem a régi helyén. Nagy Ervin szavalásától meg inkább eltekintenék.

Mellesleg azt azért Nagy Ervinről jó ha tudjuk, hogy jól ismeri belülről a Gyurcsány villát. Tehát szinte kötelező volt neki előrukkolni valami kormánygyalázó produkcióval. Csak valahogy az a baj, hogy egy színésztől nagyobb beleélést várnék. Nem elég csak letudni a kötelezőt. Jó ha van mögötte valami tartalom is. Ha már állítólag színész.

Száz szónak is egy a vége, Nagy Ervin kicsit olyan, mint Csipike az óriás törpe. Aki azt gondolja, hogy tőle függ az erdő sorsa. Pedig az égvilágon semmi nem múlik rajta. Vagy mégis. De az csupán a színpadra érvényes.

]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Történelem (15) Belföld (8) Gazdaság (665) Mozaik (83) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2349) Mondom a magamét (6164) Egészség (50) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Heti lámpás (260) Sport (729) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Tereb (141) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>