Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Nagy csapás Magyarországra

Nagy csapás Magyarországra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jól gondold meg, hogy melyik oldalon állsz!

Nagy csapás Magyarországra nézve, hogy az ország érdekeit védő Morvai Krisztina helyett, most Dobrev Klára DK-s és Cseh Katalin Momentumos képviselőnő került be az EU-ba. A nemzeti keresztény Magyarország védelme helyett, most a sorozatos árulások, áskálódások, rosszindulatú támadások képviselői lépnek fel boldogan az EU-ban gyengítve ezzel az ország erejét. Hiába a kétharmad, a szocialista és liberális erők is népszerűek bizonyos körökben, főleg Budapesten, amivel Dobrev Klára és Cseh Katalin feljogosítva érzi magát a nemzeti keresztény Magyarország hátbatámadására, az ellene való aknamunkára. Mindezt nagy örömmel boldogságtól sugárzó arccal teszik, jobboldali nézőpontból a hazaárulás kétes dicsfénye ragyog az arcukon, ahogy ez jól látszik minden megszólalásukból, főként az ATV csatornáin.

Gyakori szívesen látott vendégként az ATV-n, a minap is EU-s szerepükről kérdezte a riporter a láthatóan feldobott, győzelemtől ittas arcú képviselőnőket. Kiderült Dobrev Klára dicsőségnek érzi, hogy körbejárták egyenként az EU-s képviselőket, győzködve őket, hogy Magyarországon nincs demokrácia, szólásszabadság, jogállamiság. Ez nyilvánvaló hazugság, de hát „hazudtunk reggel, délben este”, mondta az újonnan megválasztott EU-s képviselő férje is egykor, Gyurcsány Ferenc. Sikerült megvezetni a pesti választók egy részét, és elhitték, hogy ez itt nem a Gyurcsány Ferenc által fémjelzett kárhozatos politika, amit korábban büntettek, hiszen így tudott hatalomra kerülni a Fidesz. Azért győzhetett Orbán 2010-ben, mert Gyurcsány gazdasági katasztrófába sodorta az országot, mert „hazudtak, reggel, délben és este”, mert 2006-ban a demokrácia jól látható jeleként szemeket lövettek ki, mert a külhoni magyarok ellen kampányoltak. Most Dobrev Klára előre tolásával egy szemfényvesztést csináltak igen sikerrel, elhitették, hogy ez nem ugyanaz a Gyurcsány, mintha felesége nem ugyanazt a politikát képviselné. Megtetszett az Európai Egyesült Államok újnak látszó ideája, és még nem jöttek rá hogy ez ugyanaz. Az EU kiszolgálása feltétel nélkül, a globalizmus támogatása, a magyar érdekek háttérbe szorítása, és a keresztény kultúra ellenes fellépés.

Dobrev Klára Sargentinivel mutatkozik közös fényképen, aki az országról annyi hazugságot és vádiratot fogalmazott meg, persze a szocialista és liberális politikai erők, valamint hazug sajtója és civil szervezetei nyomán. A nyugati sajtó csakis a szocialista és liberális félretájékoztatást veszi át, azt kürtöli világgá, hogyan látják ők és sajtójuk az országot, aminek közelében sincs az igazság. Dobrev Klára fő feladatának tekinti megőrizni Magyarországot demokratikus országnak, szerinte Sargentini is csak az ország érdekében szólalt fel, mert annyira félti a demokráciát. Ebből a szocialista és liberális hazai fals interpretációból tájékozódik a nyugati sajtó, ezért támadnak az EU-s képviselők hazánkra, azt állítva, hogy letért a demokrácia útjáról. Így aztán bevallása szerint nem volt nehéz dolga Dobrev Klárának, aki nem szégyellte sorba járni egyenként a képviselőket és győzködni őket, milyen szörnyű itt Magyarországon minden, veszélyben a demokrácia és jogállamiság. Ezt érzi ő dicsőségnek, hogy hazája ellen áskálódhat, a kétharmad által akart keresztény és nemzeti Magyarország ellen. Ebben az árokásásban és Egyesült Európa ideálban ott van, hogy nem kell a nemzeti öntudat, nincs szükség a nemzeti büszkeségre, nincs szükség a határon túli magyarokra, nincs szükség a keresztény értékekre. Éljen a Pride „értékrendje”, hajrá LMBTQ jogok, házasodjanak a homoszexuálisok, és fogadjanak örökbe gyereket, nem számít, hogy mit látnak és tanulnak ebben a „családban”. Jöhet a gender-lobbi, a nemváltó műtétek sora, és az iskolában a szexualizálás, de bizonyára az eutanáziának, a kiterjesztett abortusznak is helyet kell adni. A gyerekek érzékenyítése homoszexuális és transzgender mesékkel megvalósítandó feladat. Ez ugyanis a modern Európa, a kereszténység nélküli Európa, ide akarja vinni Dobrev Klára Magyarországot Momentumos társával, Cseh Katalinnal.

Nem kellett ám a képviselőket sokat győzködni, pedig nem sajnálta az időt és fáradtságot az újdonsült EP képviselőnő. „Nem enyém a dicsőség”- mondta az ATV-s műsorvezetőnek, mert tudták mi van itt jelenleg ebben az országban. Persze hogy tudták! A nyugati sajtóból, ami szintén szocialista liberális szempontból tudósít, aki a híreket a hazai baloldali sajtóból veszi át szóról szóra és civil szervezeteiktől, ahogy a hazug Sargentini jelentés is készült. Dobrev de Cseh Katalin is azt akarja megmutatni, hogy Magyarország nemcsak az orbáni rendszerből áll, van másik világfelfogás is. A szocialista és liberális villongás az EU-ban, csupán azt mutatja, hogy valóban van egy másikfajta felfogás, ami a nemzeti és keresztény értékekkel szemben áll, amivel szemben aknamunkát végeznek az EU-ban, csakis erre akarják felhasználni képviselőségüket, hogy ezt a háttérmunkát elvégezzék. Kétes dicsőség ez egy olyan oldalon állás, ami kiszolgálja az ateista értékveszett mai világot. Szomorúan látjuk ezt a dicstelen munkát, de a jó és a rossz harca örök a világban, majd az „aratás” idején különülnek csak el, akkor nem szeretnénk a helyükben lenni. Jézus azt mondta, hogy hagyjátok felnőni az ocsút és a búzát egymás mellett. De kilátásba helyezte a nagy „aratást”a végén, amikor az értéktelen pelyvát a tűzre vetik.

Cseh Katalin a Momentum újdonsült EP képviselője is földöntúli boldog mosollyal tűnik fel minden fórumon, gyakran az ATV-ben, ahol ő is hatalmas ambícióval és lelkesedéssel sorolja, micsoda nagyszerű feladata van, küzdeni a nemzeti keresztény Magyarország ellen. Szeretné megmutatni, hogy van „másik Magyarország”, mert ő a „megújuló modern Európát” akarja képviselni. Harcolni akar a korrupció ellen, a jogállamiságért, amit sérülni lát. Itt aztán leépítették a jogállamiságot- fújja a baloldali mantrát. Pedig ő még nem élt abban a korban, amikor tényleg nem volt jogállamiság, amikor egy rossz szóért megállt a fekete kocsi, amikor a tüntetés, ami most napi cselekmény tilos volt, amikor csak egy pártállami újság volt, most meg számtalan ellenzéki orgánum fújja a kormánykritikát. És lehetne sorolni, mennyire téved a győzelem mámorában élő friss képviselő. Nem tudja, hogy a rendszerváltás után minden a baloldalon összpontosult, a vagyon, a média, mind szoci kézben maradt. Nem érti, hogy most csak egy kiegyensúlyozás történik, úgy a jobboldali vagyon, mint a média terén, így állhat be végül ennyi évvel a rendszerváltás után egy egyensúlyi állapot. Ez azonban szúrja a baloldal szemét. Így aztán folyamatosan megy a lőrincezés, meg a jobboldali médiatúlsúly hamis mantrájának ismételgetése. A korrupció vádak a jogállamiság és a demokrácia vádak a zsarnoki szocialista rezsim, és a rendszerváltozás utáni állapotok teljes ismeretében jogtalanok.

A probléma csak az, hogy a szavazók egy része hamar elfelejtette, a „hazudtunk reggel délben és este”váratlan vallomását. Azt is elfelejtik, hogy a nemzeti öntudat megőrzése a család és keresztény kultúra védelme jelenti a valódi értéket, és ami ellene támad, az a gonosztól lehet.

Jól gondold meg, hogy melyik oldalon állsz!

Pók Katalin -]]> www.hungaryfirst.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Belföld (11) Heti lámpás (322) Nézőpont (1) Egészség (50) Sport (729) Jobbegyenes (2824) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozaik (83) Mondom a magamét (7712) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>