Ma 2022 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
Morvai: a választáson szem előtt kell tartani a terrorizmus kérdését is

Morvai: a választáson szem előtt kell tartani a terrorizmus kérdését is

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Morvai Krisztina, EP-képviselő Brüsszelből üzent - kihagyhatatlan VIDEÓ!

Morvai Krisztina, EP-képviselő Brüsszelből jelentkezett be, ahol a brüsszeli terrortámadás magyar áldozatának történetét osztotta meg a nyilvánossággal. Figyelmeztetett: ez a történet több tanulságot is tartalmaz, amelyet érdemes figyelembe venni a közelgő választáson.

Kicsit elszégyelltem magam, hogy itt, Brüsszelben sérült meg egy magyar honfitársunk”

- kezdi közleményét Morvai Krisztina jogász, aki Erzsébet megrendítő történetét meséli el.

 

A fiatal édesanya ]]>a brüsszeli repülőtéren]]> történt terrortámadásban sérült meg súlyosan. A teljes közleményt alább lehet megtekinteni. Az elhangzottakból pontosan és kristálytisztán megérthető, mi is történik Európában, és mi is a tét Magyarország számára.

Mint ahogy arra Morvai is felhívta a figyelmet, Brüsszel semmiféle összefüggést nem keresett – és így nem is talált – a tömeges migráció, és a terrorcselekmények elszaporodás között, annak ellenére, hogy

a terrorcselekmények elkövetői szinte kivétel nélkül mind a 2015-ös migrációs válság során érkeztek Európába."

Ha a jogász szerint valaki arra hivatkozik, hogy nem mostani migránsok, hanem többedik generációs bevándorlók az elkövetők, akkor még szomorúbb a helyzet – hiszen akkor az integrációs törekvések egyértelműen kudarcot vallottak.

Morvai Krisztina felteszi a kérdést: mit tehet az Európai Unió, és Magyarország azért, hogy megelőzze a további európai terrorcselekményeket? A válasz nyilvánvaló - és április 8-án, a választáson messzemenően szem előtt kell tartanunk – véli az EP-képviselő.

[Ha azt akarjuk, hogy] Európában ne legyen terrorizmus, ezt úgy tudjuk a leghatékonyabban elérni, ha Magyarország is folytatja a következetes, tömeges bevándorlásellenes politikáját”

– szögezi le Morvai.

Forisek Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Nagyvilág (1465) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Tereb (141) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Egészség (50) Sport (729) Életmód (1) Autómánia (61) Mondom a magamét (6064) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gazdaság (664) Irodalmi kávéház (513) Belföld (6) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>