Ma 2023 június 06. Norbert, Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.
Mondjuk el Cseh Katkának, hogy ő is megértse!

Mondjuk el Cseh Katkának, hogy ő is megértse!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Szóval múlthéten volt az a bizonyos találkozó Kijevben...

Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Janez Jansa szlovén kormányfő, valamint Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök-helyettes ]]>meglátogatta]]> az ukrán elnököt, hogy fegyver szállításról tárgyaljon.

A magyar miniszterelnök ez idő alatt személyesen utazik a határra, hogy az érkező menekültek zökkenőmentes ellátását szervezze. Majd a szerbbekkel közös legnagyobb projektünk – a Budapest- Belgrád vasút – egyik mérföldkövének átadójára. Na ez gyorsan kicsapta a biztosítékot a botránypolitizálásból élő párbeszédeseknél és a kétbites momentumosoknál.

Első körben Szabó Tímea háborodott fel színpadiasan, most meg momentumos Cseh Katka hergeli azzal a népet hogy Orbán nem ment Kijevbe.

Megszólalt már ez ügyben kicsit korábban a momentum két aduásza is: Donáth Anna és Fekete-Győr András is.

De ha ép ésszel nézzük az lenne a kérdés, hogy mit keresett volna ott?
A magyar kormány kijelentette, hogy nem szállítunk fegyvert, és rajtunk keresztül sem megy fegyverszállítmány Ukrajnába. Mindezt olyan roppant egyszerű megfontolásból, hogy nem rajzolunk célkeresztet magyar területekre és veszélyeztetjük ezzel saját magunkat. Ehelyett mi magyarok azt vállaltuk, hogy humanitárius segítséget nyújtunk. (Amiről minden szerénytelenség nélkül elmondhatjuk, hogy elég jól csináljuk. Főleg ha azt nézzük hogyan járnak a menekültek, ha Belgiumba érkeznek.)
 
Amikor tehát Orbán Viktor a határra utazik Kijev helyett saját, magyar embereket nem veszélyeztető vállalását teljesíti.
 
Szomorú, hogy a baloldal szellemi állapotának kampány-szezonális leromlása, pont egy háború idejére esik.
Schüller Márton Imre - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (9) Heti lámpás (264) Irodalmi kávéház (521) Tereb (142) Nagyvilág (1306) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Politika (1581) Mondom a magamét (6854) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Flag gondolja (33) Sport (729) Jobbegyenes (2624) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Gazdaság (681) Vetítő (30) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>