Ma 2021 június 21. Alajos, Leila napja van. Holnap Paulina napja lesz.
Merkelnek még most sem esett le a tantusz

Merkelnek még most sem esett le a tantusz

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hatodikos általános iskolai szint – alatt!

Igen, ezzel a török miniszterelnök megtámadta a német szuverenitást, éppúgy, mint Soros György a magyar szuverenitást, de hozzátehetjük: Soros az európai szuverenitást is megtámadta, amikor „előírta” az évi egymillió migráns importálását és elosztását.

Angela Merkel német kancellár felszólította Recep Tayyp Erdogan török elnököt, hogy ne avatkozzon be a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásba és ne mondja meg a Németországban élő törököknek, hogy kire szavazzanak.

Hatodikos általános iskolai szint – alatt!

A volt keletnémet ifjúkommunista még mindig nem értette meg, hogy az etnikai hovatartozás az emberek több mint 90 százalékánál felülír minden politikai ideológiát: a törökök a török érdekekre fognak szavazni.

Ankarát összetéveszti Brüsszellel.

Egy választási gyűlésén kijelentette, nem tűrjük, hogy a bárki beavatkozzon a német választók véleményalkotásába. Senkinek, még a török elnöknek sem engedjük meg, hogy beleszóljon a választásba, és megmondja, hogy kire szavazzanak a német állampolgárok, hiszen származásától függetlenül mindenki szabad választójoggal rendelkezik - hangsúlyozta Merkel.

Soros György is beleszólhat a német választásokba.

A demokrácia ilyen: bele lehet szólni. Nálunk 2002-ben az amerikai nagykövetség vezetői a választás napján nagy médiasleppel fölkeresték két szélsőséges párt székházát, kifejezve, hogy nekik drukkolnak.

És ez a két szélsőséges párt alakított koalíciót utóbb.

Washington így beleszólt a magyar választásokba, és ez ellen sem Berlin, sem Brüsszel, de még Reykjavik, Ankara, Kairó vagy Peking sem tiltakozott. A demokrácia határtalan – ezért rombolhatnak hazánkban külföldről felbérelt NGO-k.

A külügyminiszter is elmaradt egy brosúrával.

Sigmar Gabriel német külügyminiszter példátlannak nevezte Erdogan kijelentését, ami szerinte azt szolgálta, hogy egymás ellen fordítsa az embereket Németországban.

Megosztotta a társadalmat – ezzel az MSZP vádaskodott.

A posztkommunisták évtizedeken át hozzászoktak a 99 százalékos választási győzelmekhez, és 1990 után, amikor a választók akarata „megoszlott”, a demokratákat „az ország” megosztásával vádolták az MSZMP KB iskolázottjai.

De igazat is mondott a német külügyér.

A török elnök ezzel az ország szuverenitását támadta meg - fűzte hozzá Sigmar Gabriel miniszter. Igen, ezzel a török miniszterelnök megtámadta a német szuverenitást, éppúgy, mint Soros György a magyar szuverenitást, de hozzátehetjük: Soros az európai szuverenitást is megtámadta, amikor „előírta” az évi egymillió migráns importálását és elosztását.

Sigmar Gabriel nem tiltakozott Soros beavatkozása ellen.

Erdogan a péntek déli muzulmán ima után Isztambulban újságíróknak nyilatkozva arra szólította a Németországban élő törököket, hogy a szeptember 24-i német parlamenti választáson ne szavazzanak olyan pártra, amely "Törökország ellensége". A török elnök név szerint említette a Kereszténydemokrata Uniót (CDU), amelynek Angela Merkel német kancellár az elnöke, továbbá a Német Szociáldemokrata Pártot (SPD) és a Zöldeket.

A volt keletnémet ifjúkommunistát ez meglepte.

Nos, Németország évtizedek óta tömegével fogad be török vendégmunkásokat, ez utóbbiak gyermeki már Németországban születtek, ott váltak magas beosztású vezetőkké, válogatott futballistákká – miközben a mecsetekben imádják Allahot.

„Családegyesítés…”

Ezt is beadagolta a németeknek a szélsőség. A török családokat nem Törökországban kell egyesíteni, hanem Németországban – a német adófizetők pénzén… Így Németországot megszállták a törökök (is).

És török érdekeket akarnak érvényesíteni, erre bátorítást is kapnak Ankarától. A volt keletnémet ifjúkommunista erre „visszaszól”… Azaz még mindig nem esett le neki a tantusz. És ezzel a csökött gondolkodásmóddal Európa vezető hatalmassága… Nagy kihívás a német demokráciának – és Európának.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Jobbegyenes (2051) Sport (729) Vetítő (30) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (504) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Gazdaság (657) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5379) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Egészség (50) Nagyvilág (1456) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tereb (138) Politika (1578) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>