Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Megvan a biztos módszer az Orbán-kormány eltávolítására!

Megvan a biztos módszer az Orbán-kormány eltávolítására!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A leírtak mellett természetesen kisebb horderejű intézkedésekre is szükség mutatkozik majd.

Tucatnyi év kísérletezés (Alinksky és Popovics módszerek) után végre megvan a balliberális recept az Orbán-kormány leváltására. A 14 pontot, amely a teendőket összegzi, bizalmas nemzetközi csatornákon szereztem meg. Tartalmát magukat megnevezni nem kívánó, hivatalos, magas rangú kormányzati, kormányközeli és titkosszolgálati hivatalnokok erősítették meg.

Nézzük, mitől kell leginkább tartania az Orbán-kormánynak 2023-ban. A következő lépések szükségesek ahhoz, hogy a 2026-os választásokon bármelyik ellenzéki pártnak esélye legyen a győzelemre.

1. Orbán Viktorról, hetente, egymást váltva adjanak ki pozitív hangú közleményeket Európa és a Világ balliberális kormányainak szereplői.
2. Volodimir Zelenszkij legalább egyszer jelentse ki nagy nyilvánosság előtt, hogy Orbán Viktor, Szijjártó Péter, sőt Bayer Zsolt is a barátja.
3. Az Egyesült Államokból (titkosszolgálati szálakon) keresztül milliárdokkal támogassa a Fidesz-KDNP választási kampányát, miközben szüntesse meg a Soros-féle álcivil politikai hálózat magyarellenes tevékenységét. 4. Az EU-s zöldek és balliberálisok támogatják a magyar kormány gazdasági elképzeléseit.
5. Az EU bürokratái folyósítják Magyarország felé tett szerződéses vállalásaikat, és azt időre teszik.
6. Az EU bürokrácia, élén Ursula von der Leyennel, hagyjon fel a zsarolással és mindenben támogassa a demokratikusan megválasztott magyar kormányt.
7 A Guy Verhofstadt vezette EP-s ballib mocskolódók hordája nyilvánosan, a médiában és az EP ülésein is dicsérjék, a demokrácia mintájaként aposztrofálják az Orbán Viktor vezette magyar kormányt és Magyarországot és kiközösítsék ki a Magyarország ellen tevékenykedő magyarországi balliberálisokat az EP-ben is.
8. A nyugati balliberális sajtó dicsőítse Orbán Viktor és kormánya politikai és gazdasági teljesítményét, és mindenkit hurrogjon le vagy hallgasson el, aki ennek ellenkezőjét állítja, valamint tegye nevetség tárgyává az egyébként is szerencsétlen és nevetséges magyar ellenzéket.
9. A facebook (és google) ne a magyar konzervatív oldalak visszaszorításán (tiltásán) tevékenykedjen, hanem a balliberális oldallal egyenlő súllyal jelenítse meg a jobboldali véleményeket is. Egyben tiltsa le az uszító, mocskolódó, hazudozó balliberális profilok tömegét.
10. A nyugati titkosszolgálatok, kormányzati és nemkormányzati szervek kizárólag abban támogatssák a magyarországi ballib hordát, hogy nemzetközi szinten Magyarország valós érdekeit képviselje.
11. Az Egyesült Államok konzervatív politikust nevez ki nagykövetnek Magyarországra, olyat, aki kormánnyal jó kapcsolatokra törekszik.
12. Az EU vonja vissza a határozatot, amely szerint férfiaknak is jogában áll szülni és határoz arról, hogy a család alapja egy férfi és egy nő kapcsolata.
13. Az EU és a NATO támogassa Magyarországot, hogy hatékonyan megvédhesse az EU déli határait.
+1. Soros György az Orbán-kormánynak adományoz egy akkora összeget, amellyel a Magyarország elleni spekulatív tevékenységének negatív hatásait kompenzálja. A fenti, legfontosabb teendők mellett természetesen kisebb horderejű intézkedésekre is szükség lesz, amelyeknek kidolgozása még folyamatban van.

Mivel a Nyugat már tizenkét (vagy több) éve a fentiek ellenkezőjét teszi, ami kétharmados győzelmet jelent az általuk megvetett, gyűlölt és ellenségnek tekintett magyar kormánynak (és az Orbán Viktort megválasztó konzervatív, nemzeti érzelmű magyaroknak), egyértelmű, hogy a 13 (+1) pont mentén kell kidolgozni a következő országgyűlési választási időszakra tervezett balliberális stratégiát, mert az garantált sikerhez vezet.

Ui.: Bár a jegyzet tartalma kizárólag fantáziám szüleménye, annak a valósághoz való viszonya talán mégsem csak a képzelet szüleménye.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2823) Nézőpont (1) Sport (729) Gasztronómia (539) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7708) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Belföld (11) Tereb (146) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Életmód (1) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>