Ma 2020 október 23. Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
Még mindig az érettségi nélküli Martin Schulz a német baloldal arca

Még mindig az érettségi nélküli Martin Schulz a német baloldal arca

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez nem semmi!

Németországban is megkezdődött az EP-választás kampánya, azonban úgy tűnik, az SPD nem igazán érzi az idei választás tétjét.

Bajorországban az SPD úgy gondolta, hogy úgy tudnak a legjobban kampányolni, ha Martin Schulzcal plakátolják ki a tartományt. Ez már csak azért is különös, mert Schulz nem is szerepel az SPD 35 fős EP-listáján, így konkrétan rá nem is tudnak szavazni a választópolgárok. Beszédes, hogy a német Focus című lap is olyan címmel ]]>ír]]> a témáról, hogy:

az SPD fenntartja a lúzerimázst".

A bevándorláspárti Martin Schulz persze nem ismeretlen az európai politikában, 1994-től 23 évig tagja volt az EP-nek, 2012 és 2017 között pedig annak elnöke is volt, előtte nyolc évig az európai szocialisták frakcióvezetőjeként tevékenykedett. A migrációs válságba, illetve annak bevándorláspárti megítélésébe azonban ]]>belebukott]]>, ennek ellenére vele kampányol most az SPD.

A német szociáldemokraták ráadásul nem vitték túlzásba a kampányuk üzenetét sem, mindössze annyit írtak a plakátokra, hogy Európa a válasz.

Az SPD vélhetően a politikus ismertsége miatt választotta Schulzot kampányarcnak: hiába bukott meg többször is, mégis őt ismerik a legtöbben a pártból.

A szociáldemokraták egyébként továbbra is kitartanak a bevándorláspárti álláspontjuk mellett: a napokban ]]>beszámoltunk róla]]>, hogy kizárnák Thilo Sarrazint a pártból, amiért ő markánsan ellenzi a tömeges migrációt.

Az SPD természetesen az Európai Parlamentben is a bevándorláspárti, baloldali frakcióban foglal helyet.
 
Pörge Béla - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (653) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Mozi világ (440) Sport (729) Flag gondolja (33) Heti lámpás (244) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Mondom a magamét (4869) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Belföld (5) Nagyvilág (1452) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (491) Tv fotel (65) Jobbegyenes (1873) Vetítő (37) Egészség (50) Gasztronómia (539) Politika (1571) Autómánia (61) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>