Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Márki-Zay igazságbeszéde

Márki-Zay igazságbeszéde

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Ez a vége Péter!

Az ellenzék kapitánya megszólalt, ismét sokat beszélt és olyannal kérkedett, amivel segített mindenkinek őt magát és szövetségét a helyén kezelni. Tette ezt már több esetben, ]]>a vidékiekre]]>, ]]>a nőkre]]> vagy ]]>a családban gondolkodókra]]> használt kifejezésekkel egyaránt. Ami viszont ebben az esetben egyedülálló, hogy lerázva a Simon és Péterfi által felhelyezett láncait, lerántotta a leplet a Gyurcsány által vezetett koalícióról.

Mint sokak számára ismert, a következő hagyta el a balliberálisok messiásának (maszkba köpködő) száját:

...ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük.

Ha a bejelentés súlyát szeretnénk érzékelni, figyeljünk oda csak egy pillanatra az esemény mellékszereplőjére, Steinmetz Ádámra. Arra az egykor fényes napokat megélt, nagyvilágot látott sportolóra, aki nyilván a halászhálóját hagyta hátra, hogy kövesse Márki-Zayt. Steinmetzre, aki a beszédben egész a szivárványkoalícióig bólogat, de az első csapásra, a „kommunistákat” szóra megmerevedett tekintettel figyel és várja a következőt. Sejthette, mi jöhet, az, ami be is következett, a „fasisztákat”.

És Ádám úgy maradt…

Térjünk vissza a kijelentéshez, az igazságbeszédhez, amivel egyetértünk. Részletkérdés persze, hogy együtt-e vagy külön-külön szövetségben képviselik a két izmus követőinek táborát, azt most ne döntsük el. De vegyük tudomásul, ők képviselik a kommunistákat és a fasisztákat is!

Vezetőjük pedig most is Gyurcsány Ferenc, és a DK várható legtöbb mandátuma okán bizonyára az is marad.

Csak hogy ne feledjük, álljon itt, melyek azok a pártok, amelyek Márki-Zay szerint „szövetségben külön-külön” képviselik a kommunistákat és a fasisztákat (is):

  • DK,
  • Jobbik,
  • LMP,
  • Momentum,
  • MSZP,
  • Párbeszéd.

Akik tehát április 3-án rájuk, szövetségükre vagy képviselő-jelöltjeikre szavaznak majd, külön-külön, azok a miniszterelnök-jelöltjük szerint a kommunistákra és a fasisztákra is szavaznak majd.

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (693) Heti lámpás (281) Életmód (1) Politika (1581) Vetítő (30) Jobbegyenes (2722) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Belföld (10) Egészség (50) Sport (729) Mondom a magamét (7246) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Irodalmi kávéház (531) Nézőpont (1) Tereb (146) Tv fotel (65) Történelem (16) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozaik (83) Flag gondolja (34)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>