Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Magyar Péter megint lebukott

Magyar Péter megint lebukott

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ebből is balhé lesz!

Cáfolta a Tisza Párt alelnökének állítását egy MCC-s növendék.

Magyar Péter MCC-s diákokkal fotózkodott június 17-én a repülőtéren, majd a képet politikai lájkvadászatra használta fel. Bejegyzése után azonban a diákok tőrbe csalva érezhették magukat, és többen kommenteltek is a poszt alá – írja a ]]>Mandiner]]>.

A fényképes bejegyzéséhez Magyar Péter azt írta, hogy az „MCC-s diákok szerint árad a Tisza”, ám mint később kiderült, ilyen politikai kiállásról szó sem volt abban a néhány percben, amikor összefutottak a reptéren.

„Az MCC-ben nincs politikai állásfoglalás és nem kritérium semmilyen körülmények között” – írta Magyar Péter bejegyzéséhez egy diák, hangsúlyozva: 

Mi nem mondtuk azt, amit állítasz.

„Ebben a posztban a leírt szavak a te gondolataid, amit a mi nevünkben, beleegyezésünk nélkül megosztottál közösségi oldaladon. Megértem, hogy az, hogy mi meghallgatjuk a másik oldalt is és nyitottak vagyunk a világban lévő kommunikációra, egy jó politikai fogás, de ennek a kiforgatása már túlmegy egy határon” – jelezte a diák.

Azóta az is kiderült, hogy hozzászólása után a képen lévő egyik diák Facebook-oldalát felfüggesztették, mivel annyi feljelentés érkezett a Tisza Párt vezetőjének híveitől.

„Mi, MCC-s diákok NEM a néppárti gyűlésre utaztunk, ahogyan azt Magyar Péter posztja és a baloldali sajtó állítja, hanem tanulmányi céllal, európai uniós intézmények kapcsán” – derült ki a hozzászólásból. „Nem egyeztünk bele, hogy ebből a »váratlan találkozásból« Facebook-bejegyzés készüljön a körülmények súlyos eltorzításával. Sajnos ma számunkra is bebizonyosodott, hogy MP bárkit felhasznál politikai célja érdekében. Mindenki azt látja, milyennek mutatja magát, s csak kevesen értik, milyen valójában” – írta a diák.

Ebből az látszik, hogy Magyar Péternek csak addig voltak jók az MCC-s diákok, amíg fényképet készíthetett velük. Ha már kritikus véleményt is írnak, akkor törlik a kommentjüket és felnyomják őket annál a Facebooknál, amelynek alkalmazottja egyébként a párt EP-képviselője.

A diák a Mandinernek elmondta, hogy korlátozták az oldalát, mert megsértette a közösségi irányelveket, majd pár napra rá feloldották ezt a korlátozást, visszakapta a profilját az összes korábbi bejegyzésével, kommentekkel, reakciókkal, de érdekes módon a Magyar Péter posztja alatt lévő hozzászólása továbbra sem látható. A diák azért is biztos benne, hogy a Magyar Péter oldalára írt kommentje miatt korlátozták, mert május eleje óta ez volt az egyetlen hozzászólás, amit a Facebookra írt.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mozi világ (440) Kultúra (9) Történelem (18) Tereb (146) Autómánia (61) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2825) Egészség (50) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7719) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Heti lámpás (322) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>