Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Liberalizmus: drogot a magyarnak!

Liberalizmus: drogot a magyarnak!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Liberális névre dolgozni kell! Az nem megy magától.

Van, amikor az ember visszakérdez, pedig a liberális állítólag egy egyértelmű valami. Létezik egy ilyesmire hajazó párt. Kizárólag kellemes emberek lehetnek!

Lopni, úgy általában, nem muszáj. Meg lehet tenni, ha valaki ebből megél, de úgy általában – nem muszáj. Lehet nagyon büdös sajtot enni és rá édességet kérni, de minek? Az első erősen illik a liberalizmusra, a másik meg kimondottan undorító.

Olyan ez, mint amikor megalakítjuk a Magyar Liberális Pártot. Értelme nincs. Ártani szeret. Amúgy parlamentileg.

Most idéznék: Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezetének elnöke szombaton, sajtótájékoztatóját követően az MTI-nek telefonon elmondta, nemzetközi tapasztalatok szerint, ha egy ország tenni szeretne a kábítószerek valódi káros hatásai ellen, akkor az első lépcső a kannabisz és származékainak legalizálása. Sőt, jelentős állami bevételeket hozna!

Olvasom ezt. Olvasom nagyon. Sőt, harmadszor is elolvasom. Aztán próbálom megérteni.

Aztán, akárhogy is értem, az neki a vége, hogy drogot akarnak eladni az embereknek. Önök szerint ez elfogadható?

Drogot eladni, idősnek, fiatalnak, meg annak, aki megveszi a gyereknek? Mert a cigarettát is kicsempésztetik a kölykök. Vagy nem kérik, de kapnak. Liberális vagy, megteheted…

Egyáltalán, eladni ezt a mocskot, ami még ennél is tovább butít?

De tudják, én egy nyitott ember vagyok. Én nagyon nem akarok ítélkezni. Én nem akarok véleményt alkotni. Az annyira nem ebben a kontextusban létezik, hogy drogtól haljon meg a gyermekem.

Én azt gondolom, magyar, orbánista, önkényuralmi módon: hogy aki ezt megteszi a gyerekemmel, azt én megkeresem. A többi az Önök véleménye.

Egy gyerek meggyalázása és a liberalizmus? Más, vagy ugyanaz?

Kérem, pár percig gondolkozzanak el ezen. Mi a különbség egy gyermek, egy nő tönkretevője között, s aki úgymond „politikai döntéseket” hoz?

Jobb az MSZP, SZDSZ, MoMo, bármelyik kereskedelmi cég vagy multikulti? Mi a minőségbeli, gondolkodásbeli különbség?

Hol a gyengébbek, az elesettek, a nemzeti értékek védelme?

Ne kérdezzük meg liberálisul!

Máté T. Gyula

]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Történelem (15) Mozi világ (440) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2313) Egészség (50) Vetítő (30) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Heti lámpás (259) Mondom a magamét (6082) Nagyvilág (1465) Gazdaság (664) Mozaik (83) Belföld (6) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>