Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Lánczi: A nácik és a komcsik össze fognak végül állni

Lánczi: A nácik és a komcsik össze fognak végül állni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Brutálisan kemény szavak! Ezt hallgassák meg!

„Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?” – kérdezte Lánczi Tamás a Hír TV műsorában Pulai Andrástól.

A Hír TV hétfői Plusz-Mínusz című műsorában többek között ]]>Orbán Viktor miniszterelnök politikai esszéje]]>, valamint az ellenzéki összefogás, ezzel együtt pedig a judapestező Bíró László is szóba került.

Az „együtt sikerülhetet az ellenzék már akkor komolyan vette, mikor a miniszterelnök még le sem írta a nagyívű dolgozatában” – fogalmazott Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. 

Lánczi Tamás politológus szerint azonban világos, hogy a miniszterelnök írása „természetesen nem az ellenzéki összefogásról, összerborulásról szól, ha arról szólt volna, akkor azért szerintem mindenképpen kitért volna arra a miniszterelnök, hogy hogy lehet az, hogy baloldali pártok egy antiszemita jelöltet támogatnak éppen az időközi országgyűlési választáson borsodban. Erre a kényes pontra most valahogy nem tértél ki” – mondta Pula Andrásnak a politológus.

Lánczi Tamás az ellenzéki „összeborulásról” szólva elmondta, végül szerinte is meg lesz, a „nácik és a komcsik össze fognak végül állni”. Pulai Andrástól továbbá megkérdezte: „Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?”. 

A műsor kapcsolódó részletét a 14. perctől kezdődően tekinthetik meg.

 

A judapestező Bíró ellen Koncz Zsófia indul
Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról ]]>beszámoltunk]]>, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte. A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2379) Heti lámpás (260) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6236) Irodalmi kávéház (513) Tereb (141) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Életmód (1) Szépségápolás (15) Gazdaság (667) Sport (729) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Belföld (8) Egészség (50) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>