Ma 2021 december 08. Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.
Lábon lőtte magát Gyurcsány (egyik) bohóca!

Lábon lőtte magát Gyurcsány (egyik) bohóca!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Jakab véletlenül az igazat írta le. Ebből nem lesz buksisimogatás…

Kiakadt Gyurcsány kedvenc bohóca a benzinár rögzítésén. Gondolt egy nagyot. Majd ő jól odamondogat az Orbán-kormánynak!

Így a 480 forint fele továbbra is a kormányt gazdagítja. (…) Kell a pénz, kell az adó, hogy legyen miből kifizetni a 13. havi nyugdíjat.

írta közösségi oldalára.

Vagyis, Jakab Péter szerint, ha Magyarországon az Orbán-kormány „gazdagodik”, azaz van elegendő bevétele, akkor az azért kell, hogy a nyugdíjasoknak adja. Fején találta a szöget! Péter így már annyira közel van az igazsághoz, hogy csak azt kellene megértenie, hogy jelenlegi főnöke alatt, az egykori Gyurcsány-kormány idején ennek pontosan az ellenkezője történt. Ha eddig eljutna netán, csak egy paraszthajszál választaná el attól, hogy megértse, a magyar emberek és vállalkozások támogatása miatt van kormányon több cikluson keresztül ez a konzervatív kormány.

Ezért mondja Orbán, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Szemben Jakab haverjával, Márki-Zayjal, aki azt mondja, hogy hajrá Magyarország, hajrá Brüsszel!

Micsoda különbség…

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: MTI/Komka Péter)

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (509) Jobbegyenes (2167) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1463) Mozaik (83) Politika (1578) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Autómánia (61) Gazdaság (663) Belföld (6) Tereb (138) Mondom a magamét (5741) Egészség (50) Mozi világ (440) Heti lámpás (255) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tv fotel (65) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>