Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Konrád György fedősztorija

Konrád György fedősztorija

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na, ki mondta ezt?

Persze, hogy Konrád György.

Az a Konrád György, aki egy ideje már nem ír könyveket, ha meg ír, a kutya se hallott róluk, ellenben csinos életművet épített különféle időzített sóhajtozásokból, amelyeket német nyelvű televíziók, újságok számára bocsát ki magából szakmányban.

Konrád Györgynek a náciveszély élénk monitorozásával telt az elmúlt huszonöt esztendeje, erre tessék, mit kell tapasztalnunk nem sokkal a végjáték előtt?

Hogy Konrád György kezet nyújt a náciknak, mert annyira gyűlöli a Fideszt, hogy a jelek szerint ezt a húzását gondolja a kisebbik rossznak.

Nézzük akkor magát az ügyet, cseppet sem elfogultan, szigorúan az elemi logika alapján.

1. A zsidó Konrád György a náciveszéllyel riogat, és évekig megpróbálja összemosni a Jobbikot a Fidesszel. Hogy a Jobbik náci, azt érdemben nem tudná megcáfolni, nyilván ő is látott gárdavonulást, olvasott kurucinfót, hallgatta Vona Gábort zsidózni, cigányozni. Ez ugye, a múlt.

2. Aztán a zsidó Konrád György ráébred, hogy a Fidesz hatalmának megdöntéséhez a baloldalnak szüksége van a Jobbikra. Egyszerre a Jobbikkal össze lehet fogni, sőt, ha már így alakult, inkább a fideszesek akarják őt megölni, nem a jobbikosok.

3. Konrád György annyira nem ostoba, hogy ne tudná: a Jobbik törzsgárdája ma ugyanannyira náci vagy nem náci, mint tegnapelőtt. Viszont számára a Fidesz az ellenfél, nem a Jobbik.

Mi következik mindebből?

4. Hogy Konrád György nem is igazi zsidó, mert nem ilyen minőségében nézi a dolgot, hanem baloldali politikai szimpátiája mentén. Konrád György látszólag zsidó származású, valójában azonban liberális származású. Amit tett, mondott, hirdetett, az utolsó szóig hazugság volt: most, amikor a neki nem tetsző kormány újrázni készül, még a (tegnapi, mai, holnapi) nácikkal is hajlandó összefogni. Lehullott a lepel.

Konrád Györgynek a zsidóság csak fedősztori.

Köszönöm a figyelmet.

Szentesi Zöldi Lászó - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Belföld (8) Gazdaság (667) Jobbegyenes (2383) Életmód (1) Autómánia (61) Nagyvilág (1464) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Politika (1581) Heti lámpás (260) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6241) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>