Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Kik ezek a nők, akik irányították a határhoz vonuló migránsokat? – videó

Kik ezek a nők, akik irányították a határhoz vonuló migránsokat? – videó

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
  Kik lehetnek ők, és miért hallgatnak rájuk az arab férfiak?

Láthatólan szervezetten több száz migráns telepedett le csütörtök este a magyar-szerb határon Kelebiánál. A menet nagy része fiatal férfiakból állt, de – valószínűleg a média kedvéért – néhány gyermeket is hoztak magukkal. Az egész akcióban két nő is irányító szerepet töltött be: az egyikük a magyar rendőrökkel tárgyalt, a másik rendet tartott a a migránsok között. Kik lehetnek ők, és miért hallgatnak rájuk az arab férfiak?

Ahogy a migránskaraván csütörtök délután a magyar határkerítéshez ért, rögtön egy fiatal, egyáltalán nem arabnak kinéző nő kezdett el tárgyalni a magyar rendőrökkel a migránsok nevében.

Vajon ki lehet ő, és miért beszélhetett az arab férfiak nevében?

Láthatólag vezéregyéniségről volt szó, végig arra utalt minden, hogy ő az egész megmozdulás egyik szervezője. Az egész menet nagyon szervezettnek tűnt: hasonló kézírással írt, angol nyelvű, láthatóan jól kitalált szövegű, azonos méretű plakátokat adtak a vonulók kezében, majd a határnál megkoreografált módon a gyerekek felemelték a plakátokat a kameráknak és kántálni kezdtek...

Alig ért a Ripost helyszíni tudósítója a tompai határátkelőhöz, és kezdett beszélgetni az ott táborozó migránsokkal, egy arab férfi azonnal elvezette egy másik irányító- szervezőhöz, szintén egy nőhöz, aki készségesen nyilatkozott is a Ripost- nak.

A fehér sapkás nő három gyermeket is mutatott, sajátjaiként nevezve őket, majd végighallgathattunk tőle egy érezhetően előre betanult szöveget arról, hogy mennyire embertelenül bánnak velük a szerbiai befogadóközpontokban, gyermekeik nem kapnak orvosi ellátást, és egyáltalán nem élet az, amin ott keresztülmennek.

Férfiként üvöltött a balhézókkal

Amikor egy újonnan érkezett, férfiakból álló csoport balhézni kezdett, hirtelen ott termett ugyanez a nő, aki határozottan, arab nyelven kiabálva tette helyre a rendbontókat, akik érezhetően hallgattak rá, tisztelték, mint egy főnököt – ami nagyon meglepő muszlim férfiaktól egy nő esetében. Mikor a nő észrevette, hogy munkatársunk videózza a jelenetet, azonnal belenézett a kamerába, és azt kezdte hajtogatni: “Minden rendben van!”

Íme a Ripost videóján az egész jelenetsor, amint a nő rendet vág a balhézó muszlim férfiak között, majd a végén a balhé utáni kényszeredett mosoly: „helló, minden oké!”

 

Az irányító szerep

A nő, bárki is volt, egyértelműen szervező, irányító szerepet töltött be, az lehetett a feladata, hogy megakadályozza, hogy a nyugati sajtóba olyan fotó vagy videó kerülhessen be, ami mást mutat, mint amik ők megpróbáltak eljátszani, a nyilvánvalóan egyeztetett forgatókönyv szerint a magyar határon.

Színjátékot láttunk

Az egész akció lényege az lehetett, hogy lássa a világ: ők békések, köztük nők és gyermekek vannak, fáznak, éheznek. Ahogy megláttak egy fotóst, operatőrt, azonnal odapattantak karjukban egy gyermekkel, vagy elrohantak egy sátorhoz, ahonnan kiemeltek egy gyermeket és mint a véres kardot hordozták körbe az újságírók között.

A kérdés továbbra is az: ki szervezte ezt az akciót, és miért hallgatnak huszon-harmincéves katonaviseltnek tűnő muszlim férfiak női vezetőkre?

]]>www.ripost.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Heti lámpás (243) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (4722) Sport (729) Autómánia (61) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Belföld (5) Jobbegyenes (1818) Szépségápolás (15) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1571) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (489) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1451) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>