Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Kiderült, ki Biden főnöke + videó

Kiderült, ki Biden főnöke + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tudjuk, kinek a parancsait követi a Világ leghatalmasabb vezetője.

Borús idők járnak, esik is néhanapján. Már nem pusztít a kertben a banánérlelő meleg, lassan a levelek is színüket váltják. Kis kertemben egyre kevesebb a munka, de így is találkozom fáradhatatlan Józsi bával.

— Adjon Isten szomszéd! Már ritkábban találkozunk.

— Találkozni mindig lehet. Látod, fiam, most is kiküldött az asszony petrezselyemért a levesbe, mivel úgy szeretem.

— Ilyenkor szokott nekem videókat mutatni — vágok a közepébe. Sejtem, hogy tartogat nekem valamit.

— Bizony, most is elém tolt néhányat az internet. Nem kimondottan új, de ebből a szemszögből még nem nagyon elemezgették. És mutatja az amerikai elnök vietnámi lebőgését. Azt, amikor utasításokról hadovált, meg elvették tőle a szót, hogy ne beszéljen tovább össze-vissza.

A képre kattintva teljesképernyős nézetben lehet csak megnézni a videót! Kattintson rá!

 

— Tényleg nincs benne új, láttam én is akkor. Hülyeségeket hablatyol a hibbant vénember. Nem lenne szabad emberek közé engedni — bököm ki némi csalódással a hangomban.

— Nem úgy van az! — reccsen rám Józsi bá’ — Ha odafigyelsz arra, amit mond, most éppen megtudhatod az igazságot. Mert mit mondott?! Azt, hogy csak azt teszi, amit parancsolnak neki. Meg, hogy megy lefeküdni aludni.

— De ki mond ilyet egy nemzetközi sajtótájékoztatón? — vágok vissza.

— Látod, már neked sem a kijelentés igazságtartalmával van gondod. Akkor pedig arra válaszolj, ki vette el tőle a szót? Ki némította le a mikrofonját?

— A sajtótitkára. (Karine Jean-Pierre LMBTQ aktivista — a szerk.)

— Na, látod! Gondolkodtál azon, hogy akár csak egy közepes méretű cég vezérigazgatójának, ügyvezetőjének le merné-e kapcsolni a mikrofonját a sajtótitkára?

— Egyszer talán — mondom.

A képre kattintva teljesképernyős nézetben lehet csak megnézni a videót! Kattintson rá!

 

— Vagyis, mivel egy sajtótitkár a főnökének nem kapcsolhatja ki a mikrofonját, jelenleg csakis Karine Jean-Pierre beosztottja lehet Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke — oktat ki a szomszéd felhúzott szemöldökkel.

Kénytelen vagyok heves bólogatások közepette elismerni, hogy Józsi bá megint rátapintott a lényegre. Biden néha, amikor tiszta pillanatai vannak, igazat is szól. De miért van az, hogy ilyenkor is arra vezetik ki a hazai médiumok a sztorijukat, hogy zavarodottan viselkedik? Tegye már fel valaki azt a kérdést, hogy ki az LMBTQ-s sajtótitkár valódi főnöke!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Mozaik (83) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Történelem (16) Kultúra (6) Heti lámpás (281) Mozi világ (440) Autómánia (61) Mondom a magamét (7244) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2721) Belföld (10) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Gazdaság (693) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>