Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
sorosgyogyo-1-652x330.jpg

Ki a fene az a Soros György?

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Miután Lendvai Ildikó és Török Gábor is nekiállt megvédeni Soros Györgyöt, minden magamfajta klaviatúrakalapálónak elemei kötelessége, hogy kinyilvánítsa, Soros György maga a Sötét Oldal Sötét Oldala. Minimum.

A pokolból Túlkapások miatt kiüldözött öregördög, Jahve legnagyobb tévedése, a pénzvilág Adolf Hitlere, vagy Adolf Hitler legfőbb pénzügyére (nem is tudom melyik szörnyűbb).

Némileg sértőbben fogalmazva, Soros György egy brand. Lehet nem is létezik.

Egy olyan nagyon gazdag, semmiféle koherens morállal nem rendelkező ember, aki megpróbálja világmegváltó gondolatait ráerőltetni a többi hülyére. De ez a többi pont ott és úgy hülyült meg, mint a Soros. Ezért viszonylag könnyű nekik összebeszélni, passzolnak a tünetek.

A meggazdagodás általában nem véletlen dolog, akik meggazdagodnak, azok meg akarnak gazdagodni és a tehetségüknek, valamint saját különlegességük és egyediségük biztos jelének gondolják, hogy a dolog sikerül. Pedig a folyamat legfontosabb katalizátorai általában olyan emberi tulajdonságok, ami miatt utálni szoktuk bizonyos embertársainkat. Egoizmus, nárcizmus, a többi ember iránti teljes érzéketlenség és a mindent jobban tudás biztos tudata. Miután Gyurcsány Ferencre is illik a leirás, adjunk hálát az Istennek, hogy ő csak viszonylag csekély vagyont harácsolt össze és csak a DK-ra telik neki, nem képes megfinanszírozni a proletáriátus liberalizmus világméretű hazai győzelmét.

A magyar nemliberális oldal (mert itt találhatóak már a valódi baloldaliak, a normális homoszexuálisok és úgy általában mindenki, aki szeretné szemre eldönteni, hogy aki bemegy mellette a mellékhelységbe az egy negyven éves férfi, vagy egy tizenkét éves kislány), egyszerűen csak átvette azt a fogalmat, amit Soros György nevéből a liberális média létrehozott. Mi nagyon nem liberálisok pedig már rutinszerűen használjuk a liberális agymosás fogalmait, igaz pont ellentétes értelemben, mint azt kiötlőik szeretnék.

Soros György jóindulatú és emberbarát és jól akarja megváltoztatni a világot szerintük, szerintünk meg a fehér ember halálos ellensége, vagyis rasszista, gonosz, mint egy adóbérlő és el akarja pusztítani a világot amiben mi jól érezzük magunkat. Ők nagyon örülnek annak a pénznek, amit Soros rájuk költ, és mi tudjuk, hogy Soros miféle embereknek ad költőpénzt.

Ahol Soros György megjelenik, pontosabban a neve („mint áruvédjegy”), ott lehet tudni milyen adalékanyagok keverednek majd a fogyasztó vérébe. Soros György az emberi jogok Monsantója, a jótékonyság Dr Mengeléje, aki egyébként lehet, hogy udvarias a pincérrel, mindig ügyel a partnere kielégülésére, nem zavarja, hogy kínai és arab milliárdosok is laknak az emeleten, de teljes nemzeteket károsít meg a GDP-jük néhány százalékára, hogy finanszírozhassa a hóbortjait.

Mert a „megshortolt” nemzetek a tőlük elrabolt pénzből részesülnek a kisebbségi jogvédelem áldásaiban.

Nem Soros György, mint személy a lényeg, aki már tényleg nagyon öreg és csak a nevét adja a bűntettekhez, hanem maga jelenség. Az hogy Magyarországon a Soros-szerű pénzek nélkül a liberalizmus már most sem létezne. A rendszerváltás 25 éves fiaskója megspórolható lett volna, ha a Soros félék nem pénzelik az SZDSZ-t és a multiknak nincs egy olyan kijáró bandája, amely a teljes nemzeti vagyont külföldi kézbe játssza.

Soros György egy embertípus eposzi jelzője. Olyasvalamit jelent majd, hogy „hazátlan bitang” vagy „zsákos ember, aki pedofiloknak rabol gyereket”, vagy hogy „keresztényfaló”. Soros György nem más, mint a sorosizmus névadója. Most éppen a homoszexuális mesehősöket harcolják ki a Disney-nél. Holnap a szőke herceg és a csődöre között kialakuló testi szerelemre koncentráló spin offot. A nácizmus és a kommunizmus kapcsán szerzett tapasztalataink alapján nem kellene hagyni, hogy a liberálisok is eljussanak a heteroszexuális fehérek számára épített koncentrációs táborokig, a kitelepítésekig, a könyvégetésig.

Kicsoda tehát Soros György?

A korszellem Leninje, csak ő nem szervezi és vezeti a forradalmat, hanem egy új modellben pénzeli. A liberalizmus pénztárosa ő, ez most a legfontosabb funkció.

És rohadt nagy pénztára van.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Mozi világ (440) Egészség (50) Mondom a magamét (7429) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (535) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Heti lámpás (306) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2764) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Kultúra (6) Gazdaság (699) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (10) Szépségápolás (15) Sport (729) Történelem (17)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>