Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Karácsony megint lassabbnak bizonyult a sánta kutyánál

Karácsony megint lassabbnak bizonyult a sánta kutyánál

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Karácsony Gergely és a baloldal a pandémia kezdete óta politikai harcot folytat a kormány sikeres járványkezelése ellen.

A baloldali népszerűségi listákon a harmadik helyre szorult Karácsony Gergely újra a kormány járványkezelése elleni hangulatkeltéssel próbál híveket szerezni. A főpolgármester most ismét mellélőtt, hazugságainak tarthatatlanságára Facebook-oldalának követői hívták fel a miniszterelnöki posztra ácsingózó főpolgármester figyelmét.

 

Milyen érdekes! A szüleimet ma regisztráltam 3. oltásra. Már holnapra tudtam nekik időpontot foglalni. Talán nem kellene a hangulatot kelteni, hanem inkább foglalkozni a dugókkal, a disznóóllal az Örs vezér terén és még sorolhatnám "TISZTELT FŐPOLGÁRMESTER ÚR"!!!

Sajnos megint nem igaz, amit írnak. Édesapámnak tegnap regisztráltam, ugyanis hallottam, hogy nem lehet, akkor nosza megpróbálom… Szerdán megy a 3. oltásra, kíváncsi vagyok, a két Pfizer után mit kap.

Nem tudom, miért kell hazudni, ma regisztráltam a 3. oltásra és szerdán megyek. Jó lenne, ha nem a hazugságok terjesztésével és a miniszterelnöki kampánnyal, hanem Budapesttel foglalkozna.

– csak néhány a számtalan kommentből, amely Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalán olvasható. A közösségi médiában politizáló, a baloldal miniszterelnök-jelöltségére ácsingózó főpolgármester ugyanis azt állította: „Budapesten nem lehet harmadik oltásra regisztrálni, miközben ha nem is drámaian, de emelkedik az új fertőzöttek száma.”

(Borítókép forrása: MTI/Balogh Zoltán)

A Párbeszéd társelnöke egyenesen ultimátumot is küldött a kormánynak: „Ajánlom, hogy gyorsan szedjék össze magukat, mert a harmadik oltás nem várhat a kormányváltásig, itt emberéletekről van szó.” Sőt, a baloldal jól bevált, keleti oltóanyagokat támadó taktikáját is bevetette, amikor arról írt: a kormányváltás után jóvátétellel tartoznak majd a kínai vakcina „áldozatainak”, és ígéretet tett arra, hogy visszaszerzik azt a rengeteg pénzt, „a magyarok vagyonát, amit az oltásra költöttek”.

Karácsony Gergely és a baloldal a pandémia kezdete óta politikai harcot folytat a kormány sikeres járványkezelése ellen. A Korózs Lajos által bemutatott álmentő hazugságaitól hosszú út vezetett az oltás- és keletivakcina-ellenességig.

„Szeretnénk megakadályozni, hogy a kínai vakcina kormányzati propagálása miatt még inkább csökkenjen az oltási hajlandóság” – hergeltek a baloldali politikusok a keleti oltóanyagok ellen a járvány harmadik hulláma alatt. Az oltóanyaggal kapcsolatban bírálták annak származását, előállítását, és a hatékonysága ellen is folyamatosan érveltek a baloldali politikusok. Karácsony Gergely egyik helyettese, a DK-s Gy. Németh Erzsébet még online sajtótájékoztatót is tartott, amelyben a ]]>Semmelweis Egyetem ezt cáfoló kutatása ellenére]]> azt állította, hogy a főváros saját mérései alapján a kínai vakcina nem ad megfelelő védettséget. Ezzel párhuzamosan Karácsony Gergely a főváros antitestszűrő kampányát népszerűsítette a közösségi oldalán. A főpolgármester az első eredmények alapján kijelentette: a Sinopharmmal beoltottak védettsége nem elégséges. Bár azt is elismerte, hogy a minta nem reprezentatív, de a kínai vakcinával beoltott idősek negyede nincs biztonságban.

A bejegyzés kapcsán a kommentelők akkor sem kímélték a főpolgármestert.

Akkor a tesztelt idősek háromnegyedénél a szükséges ellenanyagszint megvan. Ahhoz képest nem is olyan rossz az arány, hogy az lett mondva, hogy semmit nem ér a kínai vakcina” – utaltak vissza többen is a baloldal kínai vakcinát támadó korábbi nyilatkozataira.

Nem csak antitestvédettség létezik… De azért keltsük a hangulatot…!” – fogalmazott egy másik kommentelő, aki a főváros antitestszűrő kampányára reagált.

Karácsony korábbi állításaira ]]>a közösségi oldalon a Miniszterelnökséget vezető miniszter]]> is reagált, aki szerint „Karácsony Gergely álhíreket terjeszt, de lebukott”. Gulyás Gergely a Semmelweis Egyetem kutatására hivatkozva azt írta: egyértelművé vált, hogy a főváros kampánya csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem.

Baranyai Gábor - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Heti lámpás (276) Vetítő (30) Életmód (1) Mondom a magamét (7091) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (529) Mozi világ (440) Politika (1581) Gazdaság (689) Tereb (145) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2680) Tv fotel (65) Belföld (10) Nézőpont (1) Mozaik (83) Flag gondolja (34) Történelem (16) Autómánia (61) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>