Ma 2020 június 01. Tünde napja van. Holnap Kármen, Anita napja lesz.
Karácsony Gergely és a fafétis

Karácsony Gergely és a fafétis

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Úgy tűnik az ellenzéki oldalon sokaknak sajátos az érdeklődési köre...

Az önkormányzati választások óta sorra hiúsulnak meg a fővárosban megkezdett beruházások, nemzetközileg elismert projektek helyett azonban Budapest a faültetés politikája felé vette az irányt.

Úgy tűnik az ellenzéki oldalon sokaknak sajátos az érdkelődési köre, Handházy Ákos ]]>falloszozása]]> után Karácsony Gergelynél gyakorlatilag már fafétisről beszélhetünk, hiszen főpolgármesterré avanzsálása óta mást se hallunk, mint hogy fákat kell ültetni szerte a metropoliszban.

Fák, fák, fák

Első bejelentései közé tartozott, hogy a Főpolgármesteri Hivatal parkolóját beszántják, helyette a lakosság előtt nyitott parkot fognak létrehozni.

Később a Budapest Liget Projektnél nyilatkozott arról, hogy a beruházást több faültetéssel kellene módosítani, majd Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatójában a fogaskerekű felújításával kapcsolatban nyilatkozta, hogy új parkolóhelyek kialakítása miatt egyáltalán nem vágatna ki fákat.

Azt természetesen senki nem vitatja el Karácsony Gergelytől, hogy fontos a klíma- és környezetvédelem, de talán az erdősítésre vonatkozó terveit nem Budapesten kellene megvalósítani. Vagy a faültetés csak egy álca és a zöld takaró alatt valami komolyabb csíny húzódik meg a Gyurcsány vezette főpolgármester mögött?

]]>https://conservativeshot.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Belföld (5) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1450) Kultúra (6) Vetítő (37) Heti lámpás (240) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Egészség (50) Mondom a magamét (4559) Sport (729) Történelem (14) Jobbegyenes (1769) Életmód (1) Politika (1571) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (486) Titkok és talányok (12) Gazdaság (651)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>