Ma 2024 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gusztustalan és megvetendő...

Apáti István országgyűlési képviselő szerint a főpolgármester „csillagos egyesre” vizsgázott történelemből, amikor undorítónak nevezte a Mi Hazánk szombati, Horthy Miklós fővárosi bevonulásának századik évfordulóján megtartott felvonulását.

A független országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy Karácsony Gergely kérjen bocsánatot Horthy Miklós leszármazottaitól. Ez a megnyilvánulás is azt mutatja, hogy a balliberálisok ott folytatják, ahol tíz éve abbahagyták, vagyis előjön belőlük a semmilyen ellenvéleményt nem toleráló „liberálnáci” – vélekedett.

Hangsúlyozta, a Mi Hazánk a homoszexuális propagandát, a gyermekek és fiatalok agymosását, ilyen irányba való terelését tartja bűnösnek, gusztustalannak és megvetendőnek. Úgy vélekedett,

szintén jellemző a főpolgármesterre és hasonszőrű balliberális társaira, hogy amikor a magyarokat éri bántalmazás, amikor román szélsőségesek székely bácsikat és néniket vernek karóval az úzvölgyi katonatemetőnél, nem szólalnak meg.

Megerősítette, hogy a Mi Hazánk indítványozni fogja a fővárosban Horthy Miklós posztumusz díszpolgárrá választását, illetve kezdeményezik a kormányzót ábrázoló lovas szobor felállítását a Szent Gellért téren. A párt önkormányzati képviselői indítványozni fogják közterületek elnevezését Horthy Miklósról.

Apáti István kérdésre válaszolva úgy vélekedett: a Jobbik azért nem emlékezett meg Horthy budapesti bevonulásáról, mert nem akarta megsérteni újdonsült balliberális barátai lelki érzékenységét.

Sümeghi Lóránt - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Politika (1582) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Kultúra (9) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Belföld (11) Jobbegyenes (2811) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (319) Vetítő (30) Történelem (18) Egészség (50) Mondom a magamét (7649) Gazdaság (711) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>