Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
"Karácsony" Brüsszelben

"Karácsony" Brüsszelben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!

Marokkói migránsok randalíroztak Brüsszelben abbéli örömükben, hogy csapatuk – mármint a marokkói csapat, nem a belga (természetesen) – megverve az elefántcsontparti aranylábúakat kijutott a vébére. Na most az a helyzet, hogy ha képes lennék a csúcson abbahagyni, akkor ezután a mondat után szépen lenyomnám a küldés gombot, egy lassú, de határozott mozdulattal lecsuknám a laptopomat, majd megnézném a vasárnap esti transzvesztita show-t az egyik nagy kereskedelmi csatornán. Nem vagyok képes, pedig ettől a mondattól nem lehet jobbat írni.  Vigyázat spoiler! Innen már csak rosszabb lesz. Hiába: az élet írja a legjobb publicisztikákat.

Tehát:  Brüsszelben sok szép dolog található. Van a pisilős kisgyerek, van egy hatalmasra duzzasztott sóhivatal és van egy terroristakeltető kerület, a híres-hírhedt Molenbeek negyed. Ami a libsipropagandista "kollégáink" szerint nem no-go zóna, pusztán a véletlenek fura összjátéka miatt nem tanácsolják a pisilős gyerek kedvéért odafáradt turistáknak, hogy meglátogassák. Biztos túl finom a kebab vagy egy nem odavalósi rosszul lenne a szemkápráztatóan sokszínű multikulti észlelésekor. Van ilyen. Amikor az ember egyszer csak megtapasztalja a tökéletességet, a boldogságot, az igazi harmóniát. Valami olyasmit, amiről sokáig és a Soros-plakátok miatt azt gondolta, nem is létezik. Ilyenkor a szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik. Rutintalan multikulti-megfigyelők akár bele is halhatnak a tökéletes, paradicsomi állapotok megtapasztalásakor. Ilyen az, amikor valaki belehal a boldogságba. Kulturális sokk. 

Brüsszel bevándorlók lakta városrészeit valószínűleg ilyen okokból nem látogatják a turistákon kívül még a rendőrség kötelékébe tartozó közalkalmazottak sem. Képtelenek lennének boldogságból fakadó szívmegszakadás nélkül végignézni a sokszínűség e becses  mintadarabján. Úgyhogy se rendőrök, se turisták nem zavarják mindennapi rutinjukban Molenbeek rendkívül barátságos lakóit. Meg persze nők sem, csak ha gondosan be vannak csomagolva ízléses, ébenfekete zsákokba. Ilyen feltételek megvalósulásakor a hölgyek egy félórácskára lemehetnek az utcára levegőzni és bevásárolni. Perszer kellő szerénységgel és néma csöndben.  Ugyanakkor vannak olyan agymosott, náci, valamint javíthatatlan propagandisták, akik pusztán amiatt nevezik no-go zónának a brüsszeli bevándorlók uralta... pardon  lakta negyedeket, mert a rendőrök nem mernek még golyóálló mellényben se bemenni, mintegy dolgozni, de aki elég sok 444-et és Földes Andrást olvas, az pontosan tudja, hogy egyrészt  hazudnak/tévednek/ferdítenek, másrészt aggodalomra semmi ok, hiszen pillanatokon belül bekövetkezik a várva várt forradalom, mely keretein belül Vona Gaby Schilling Árpáddal kikiáltatja az első magyar kalifátust ("az iszlám az emberiség utolsó reménye"), majd a propagandisták még langyos tetemét a szeretet és a romló közbeszéd elleni tiltakozás jegyében egy Simicska Lajos által vezetett IFA platójára dobálják. Bayer Zsoltot meg felkötik egy kovácsolt vasból készített lámpavasra.

Egyébként Salah Abdeslam és társai is itt éltek s alkottak. Zavartalanul tudták előkészíteni franciaországi merényleteiket, hiszen a rendőrök a fentebb már tárgyalt okokból kifolyólag nem zavarták őket fegyvereik beszerzésében és tárolásában. Európa aztán gazdagabb is lett pár száz halottal meg azzal az örökérvényű igazsággal, hogy nincs összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között. Valamint Európa azóta görcsösen bizonygatja, hogy nem fél. Teszi ezt golyóálló mellényben, 20 tonnás betonkockák mögül rettegve.  Az olyan nemfélők, akik a nemfélést már valami elképesztően haladó szinten űzik, már a  karácsonyi vásárokat sem engedik megtartani. Mert nemfélnek.  A kicsit még félők pedig vidám szögesdrótokkal és jó kedélyű gépfegyveres katonákkal védik a karácsonyi tematikájú, szezonális piacokat. Egyelőre.  Mert az ideális állapot az lesz, amikor ezt az egész "klerikális, fasisztoid" propagandát szépen meghaladják Európa nagyvárosai, és mindenki együtt, békében ünnepli majd Mohamed profétát a szekuralizáció jegyében. A brit Tesco már el is kezdte az ez irányú úttörést, hiszen legutóbbi "karácsonyi" videójában már csak muszlimok és meleg párok láthatóak, ahogyan Mohamedet és a haladást ünneplik. Sehol egy karácsonyfa, sehol egy kis Jézus vagy egy betlehem. Csak a szép, új keresztelenített, karácsonytalanított karácsony. Egy szép, új világ... 

Ahol marokkói migránsok azért teszik a földdel egyenlővé Brüsszel egy jelentősebbnek tekinthető részét, mert Marokkó legyőzte(!) Elefántcsontpartot.  Mi viszont, ha nem baj, továbbra is szeretnénk szabadon és békében ünnepelni a karácsonyt. Itt Magyarországon, a béke szigetén.  Mert nem az a "humánus", nem az az "emberi", nem az a "keresztényi", ha Magyarországot több millió migráns beengedésével egy olyan országgá változtatjuk, ahol nincsenek keresztek, nincsenek karácsonyi vásárok, nincsenek karácsonyfák, nincsenek betlehemek. 

Kedves Kálmán Olga! Nem az a "keresztényi", ha több millió integrálhatatlan mohamedán miatt lemondunk a keresztény ünnepeinkről. Az az Európa, ahol a karácsony már csak valami úri hóbort, valami tűrt, meghaladott csökevény, nekünk nem tetszik. Mi nem ilyen Európát akartunk. Mi nem ilyen Európát akarunk.  "Határainkat meg fogjuk védeni, a Soros-terv megvalósítását meg fogjuk akadályozni, és végül ezt a küzdelmet is mi fogjuk megnyerni!" (O.V.) Mert mi nem fogjuk engedni, hogy keresztelenített, karácsonytalanított utcáinkon marokkói hordák randalírozzanak.  Aki viszont mégis migránsbandákra, karácsonyi vásár és karácsonyfa nélküli karácsonyra, keresztelenített lidl-ös termékekre, muszlimokkal ünneplő tescós reklámokra vágyik, annak Gyurcsány úr egyik örökbecsűjét ajánlom szíves figyelmébe:

"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

Apáti Bence -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (676) Jobbegyenes (2581) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Sport (729) Tereb (142) Nagyvilág (1306) Politika (1581) Mondom a magamét (6715) Mozi világ (440) Vetítő (30) Egészség (50) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Heti lámpás (261) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Irodalmi kávéház (520) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>