Ma 2021 szeptember 18. Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.
Jeszenszky nagyon keményen kiosztotta Hamilton

Jeszenszky nagyon keményen kiosztotta Hamilton

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ebből balhé lesz!

Ismert, a többszörös világbajnok brit pilóta úgy fogalmazott a magyar gyermekvédelmi törvényről, hogy az „elfogadhatatlan, gyáva, félrevezető” – írja a Mandiner.

Jeszenszky Zsolt is ]]>reagált]]> Lewis Hamilton nagy port kavaró csütörtöki kijelentésére. Ismert, ]]>a többszörös világbajnok]]> brit pilóta]]> úgy fogalmazott]]> a magyar gyermekvédelmi törvényről, hogy az „elfogadhatatlan, gyáva, félrevezető”.

A világsztár a posztjában még arra is buzdítja magyar követőit, hogy a kormány népszavazásán álljanak ki az LMBTQ-emberek jogai mellett.

Jeszenszky a Facebookon egy mémmel utalt arra, hogy Hamilton nem mindig ilyen bátor, ha éppen egy másik felfogású országba érkezik egy Forma-1-es futamra.

 

Bahreinben – ahol Magyarországhoz hasonlóan szintén rendeznek autóversenyeket – „saría törvény van érvényben” – írja a politikai hobbista.

„A homoszexualitás főbenjáró bűn, a melegeket időnként a háztetőről dobálják le, majd pedig megkövezik az élettelen testet”

– fogalmaz Jeszenszky, aki felteszi a kérdést:

„az erényfitogtató Lewis Hamilton a bahreini győzelme után is bírálta a helyi törvénykezést?”.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Kultúra (6) Történelem (14) Heti lámpás (255) Tereb (138) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Autómánia (61) Jobbegyenes (2113) Belföld (6) Életmód (1) Mozaik (83) Mondom a magamét (5574) Egészség (50) Gazdaság (662) Nagyvilág (1458) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>