Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Jeszenszky és Gréczy közös kommunistázása

Jeszenszky és Gréczy közös kommunistázása

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Íme a dolog pikantériája...

Az igazi és tartós győzelem a béke, nem pedig a háború győzelme. Ezt mondja Ralph Waldo Emerson amerikai költő, s nem mellékesen Orbán Viktor is, mögötte a világ nagyobbik felével. Miközben a gyurcsányista baloldal a háború győzelmére szavaz és provokációnak minősíti Orbán Viktor békepártiságát.

És a parlamenti DK-lendület folytatódott a Demokratikus Koalíció tévéjében is, ahol nem győzték szapulni a kormánypártok béke melletti kiállását. A téma felvezetéseként a narráció lazán megállapította, „a Fidesz egy hétpontos, békepártinak hazudott határozati javaslatot nyújtott be a parlamentnek, amely valójában egy újabb öles lépés Magyarország EU-ból való kiléptetése felé.” Bizonyíték persze semmi, ahogy szokták. Ehhez képest a csupa jó gyurcsányistákról ezt mondták: „Kiutat kell találni az Orbán-rendszer okozta megélhetési válságból. És végre elérhető közelségbe kerüljön az európai jólét.”

Ez a néhány mondat olyan szörnyű hazugsághalmaz, hogy normális ember szégyellné is leírni.

A békepártiság ugyanis nem hazugság, Orbán Viktor a háború kezdete óta a tűzszünet, a béke mellett száll síkra. Függetlenül attól, hogy az Európai Unió más országai hogyan foglalnak állást. Csak a pontosság kedvéért, hogy mi a „provokáció”, a Fidesz béketerve leszögezi: „Ismételten elítéljük Oroszország katonai agresszióját, és elismerjük Ukrajna jogát az önvédelemhez.” És még egy pont, a „provokációhoz”: „Magyarország a háború kirobbanása óta történetének legnagyobb humanitárius segélyakcióját hajtotta és hajtja végre. Felhívjuk a kormányt, hogy továbbra is minden lehetséges módon folytassa az Ukrajnából menekültek megsegítését.” Ehhez képest Kálmán Olga a DK TV adásában beterjesztette a DK egy pontos „békejavaslatát”: „Oroszország vonuljon ki Ukrajnából. Pont.” „Ezzel teljesen egyetértek!” – hangsúlyozta Jeszenszky Géza, az egykori Antall-kormány azóta sajnálatosan balossá lett külügyminisztere. Tudjuk jól, „a baloldal megmondta, hogyha ő mandátumot kap, akkor együtt úszik, együtt utazik a nemzetközi közösséggel. Azt fogja tenni, amit a többiek, durvábban fogalmazva: azt fogja tenni, amit mondanak nekik” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Jeszenszkynek az nem jutott eszébe, hogy eddig a két háborús félnek külön-külön több mint száz-százezer embervesztesége van. És közben ott vannak a Kárpátalján élő magyarok, akik közül már szintén sokat meghaltak, s ha ebben helyzetben az országnak van nemzeti érdeke, akkor az az, hogy kimaradjon a háborúból.

Ehhez képes Jeszenszky Géza és Gréczy Zsolt egymásnak adták a kilincset, hogy Orbán Viktort összehozzák a kommunista idők diktátorával. Jeszenszky A béketábor legyőzhetetlen című kommunista csasztuskát idézte, amelyben a tőkés Nyugat uszít háborúra, miközben a kommunisták a békéért küzdenek a Nyugat ellen. Jeszenszky gúnyolódva arra utalt, hogy Orbán most is ezt csinálja. Tehát Orbán kommunista.

Aztán jött Gréczy, tudják, a maszatoskezű, aki felolvasta a 2023 – Visszatértek az ötvenes évek címmel a Facebookra kitett Rákosi Mátyás idézetet. Így szól: „Éppen, mert a nemzetközi békefront katonái vagyunk, szembe kerültünk a nyugati imperialistákkal, akik az Amerikai Egyesült Államok hadianyaggyárosainak és bankárainak vezetésével világuralomra törnek. Ezek a bankárok, tőkések egy harmadik világháborút azért is szeretnének, mert az eddigi világháborúk mérhetetlen hasznot hoztak nekik. Mi szilárdan kitartottunk és kitartunk a béke frontján. Folytatni akarjuk azt a politikát, amely sokat szenvedett népünk számára biztosítja a teremtő békét.” Rákosi mellett mondhatta volna ma bármelyik fideszes politikus is, teszi hozzá mocskolódva, összemosási szándékkal Gréczy.

A dolog pikantériája az, hogy most is a világuralomra törő globalisták állnak velünk szemben, csakhogy mi most nem a kommunista szovjet szuronyokat képviseljük, hanem a magyar emberek érdekekeit, amit a magyarok nemzeti konzultáción ki is nyilvánítottak.

A kommunizmus pedig most éppen azokkal támad, akik nem mások, mint a nyugati globalisták és úgyszintén világuralomra törnek, akikkel a magyar baloldal együtt úszik. Ez pedig nagy különbség a Rákosi-időkhöz képest. A liberális diktatúrát hazudva demokráciának, és a magyar demokráciát állítva be autokráciának, bennünket vádolva a jogállamiság hiányával.

Látható, hogy színvonaltalanságuk nem ismer határokat, ezért a legutóbbi csúfos választási vereségükhöz képest nem megy előre a gyurcsányisták népszerűségi szekere egy centit se. Nem nehéz megjósolni: nem is fog.

Ahogy a költő mondja: „Az igazi és tartós győzelem a béke, nem pedig a háború győzelme.”

Horváth K. József

A szerző szerkesztő

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2804) Történelem (18) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Autómánia (61) Sport (729) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Vetítő (30) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Egészség (50) Flag gondolja (36) Életmód (1) Mondom a magamét (7603) Gazdaság (709) Tereb (146) Mozaik (83) Heti lámpás (313)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>