Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Jakab Péter a közéleti Gáspár Győző

Jakab Péter a közéleti Gáspár Győző

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Így kell ezt! Ilyeneket kell kijelentenie egy bohócnak!

Tulajdonképpen nincs gond azzal, amit Jakab Péter csinál, hiszen mint rendes udvaribolond teszi a dolgát. A még nyomaiban létező, amúgy parizer módjára felszeletelt Jobbik elnöke egy interjúban beszélt arról, hogy tíz év múlva akár miniszterelnök is lehet.

Így kell ezt! Ilyeneket kell kijelentenie egy bohócnak!

Vonatkoztassunk el attól a ténytől, hogy 2031-ben nem lesznek választások, tehát a demokratikus szokások megtartása mellett nemhogy Jakab Péter, de más sem lehet hirtelen kormányfő. Ha csak nem történik valami különleges dolog, de az nem nagyon szokott mifelénk megesni, gondoljunk csak arra, amikor 2006-ban Gyurcsány Ferenc nem bukott bele a beismert hazugságaiba.

No, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Gyurcsány bohóca szórakoztatja a nagyérdeműt. Mert még azt írja az oldalán Jakab, hogy „A hatalmat ma áthatja a gőg, a pökhendiség, az uralkodni vágyás.” Állítja mindezt az az ember, akinél nagyképűbb, idegesítőbb figura még nem ült a magyar parlamentben. Tudják, ez az ember himbálta a krumplit, osztogatta a tésztát az országgyűlésben, továbbá ficsúrozta és bűnözőzte a képviselők nagyobbik részét.

Jakab formába lendült karácsony alatt (az ünnepre gondolok) és még egy kiváló fémondatot érdemes tőle idézni: „Őrködni kell az ellenzéki egység felett, azt nem veszélyeztetheti senki és semmi”.

Mindenképpen!

Látjuk, hogy ez olyan sikeres, mintha a győzelem reményében, a saját üres kapujukra rúgnának tizenegyest. Az összefogás még él, de már óriási baj van, hiszen a sajátjaik is azt mondják: az ellenzék egységesen is bukásra áll. Márpedig, ha ez bekövetkezik, akkor mennie kell mindenkinek a bal oldalról. Akkor majd meglátjuk, hogy mennyire hataloméhes, gőgös és pökhendi Jakab Péter.

Mondjuk valahogy Jakabot meg kellene tartani. Nincs nála szórakoztatóbb bohóc a magyar közéletben. Amolyan közéleti Gáspár Győző a Jobbik elnöke. Tudják, ő az, aki folyton beszél és mivel semmi értelme nincs a mondatainak, a szánalmasságán is lehet nevetni. Szóval engem nem zavarna, ha még tíz év múlva is az ellenzéki padsorokban lóbálná a krumpliját. Ez is vicces, de amikor Orbán Viktor helyreteszi, az kifejezetten szórakoztató.

K. Gaál István - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2722) Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Mondom a magamét (7246) Kultúra (6) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Életmód (1) Politika (1581) Egészség (50) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (531) Mozaik (83) Gazdaság (693) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Történelem (16) Heti lámpás (281)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>